Käärijä chachasi Euroviisujen finaaliin! – näissä tuotteissa ja kohteissa on vihreä bolero jo nähty

Suomi pääsi Euroviisujen finaaliin, jossa Suomea edustaa Käärijä kappaleellaan Cha cha cha.

Käärijä-buumille ei näy loppua. Varsinkin Käärijän vihreä bolero on innoittanut tuunaamaan mm. tärkeitä kohteita ja herkkuja saamaan uuden ulkoasun.

Moni sai myös hieraista silmiään viime maanantaina, kun Helsingin rautatieaseman Lyhdynkantajat eli kivimiehet olivat saaneet päällensä vihreät bolerot.

Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Leivonnaiset, käsityöt ja uusi hymiö vihreissä boleroissa

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu paljon kuvia leivonnaisista, joita on koristeltu vihreillä pyöreillä boleromaisilla muodoilla. Jopa vihreistä kuulista on tehty kuva, jossa kuulat näyttävät bolerolta.

Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Moni on neulonut ja ommellut vihreitä boleroita. On myös tehty vihreitä boleromallisia villasukkia. Lemmikitkään eivät ole säästyneet tältä käärijäbuumilta, jotka nekin on puettu Käärijän asuihin.

Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.
Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Käärijä on saanut myös oman hymiön: 🤛🟢🟢🟢🧒🟢🟢🟢🤜

Tältä näyttäisi Helsingin tuomiokirkko, jos sen yllä olisi Käärijän vihreä bolero

Netti on pullollaan Käärijän kannustuksia. Jopa Suomen evankelis-luterilainen kirkko on halunnut kertoa Twitterissä olevansa hengessä mukana. Samalla kirkko on julkaissut hauskan kuvan Helsingin tuomiokirkosta, jonka yllä on suuri vihreä bolero sekä sen kupolin päällä musta peruukki, joka esittää Käärijän tuttua mustaa pottakampausta.

Hengessä mukana, niinku cha cha chaa.

lukee Suomen evankelis-luterilaisen kirkon julkaisussa

Kaikki eivät ole pitäneet siitä, että kirkko mainostaa laulua, jossa juodaan alkoholia. Julkaisu on saanut paljon negatiivista palautetta.

”Irvokasta, että kirkko mainostaa ryyppylaulua. Olisi kaikkien kannalta fiksumpaa keskittyä kirkon tehtävän hoitamiseen.”, on joku kommentoinut kuvan yhteyteen.

Osa on sitä mieltä, että tämä on ollut kirkolta hyvä idea.

Tykkään, raikkautta se kirkkokin kaipaa! 🤩

Tämä on aivan mainio! Mukana ihmisten yhteisessä ilossa.

Harmi ainoastaan se, että moni ymmärtänyt laulun sanat vähän vikaan. Siinähän juuri tuodaan esiin ryyppäämisen varjopuoli, mielettömyys ja tyhjyys.

Valittajakommentoijat voisivat hilata itsensä tälle vuosituhannelle, hyvä vaan että kirkko pyrkii pysymään ajan tasalla.

Huikeaa! Jieno veto myös Kirkolta 💚

Mahtava huomata, että kirkolla on huumorintajua 👍 Ja kannustaa Suomea 🇫🇮 Nämä katkerat kommentoijat valittais ihan mistä vaan, joten ei kannata välittää.

on kirkon julkaisu saanut positiivisina kommentteina

Euroviisujen finaali nähdään lauantaina 13. toukokuuta.

2 kommenttia artikkeliin ”Käärijä chachasi Euroviisujen finaaliin! – näissä tuotteissa ja kohteissa on vihreä bolero jo nähty”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme