Erika Vikman perjantaina Rantajameilla

Yksi suomalaisen pop-ja discotaivaan tähdistä Erika Vikman esiintyy kesän Rantajameilla perjantaina 8.7.2022. Erikan kanssa perjantaina lavalle nousevat myös ABREU, Teflon Brothers sekä Popeda, joten meno on taattua suomalaista laatua alusta loppuun saakka.

Erika Vikman palkittiin juuri Iskelmä Gaalassa vuoden tulokas-palkinnolla.

– Iskelmä Gaalan vuoden tulokas! Kiitos kaikille äänestäneille, oli upea ilta Nokia-areenalla, laulaja iloitsee postauksessaan.

Tämän vuoden Iskelmä Gaalassa palkintoja jaettiin kuudessa eri kategoriassa. Vikmanin voittamassa Vuoden tulokas -kategoriassa olivat ehdolla myös laulajat Aleksanteri HakaniemiFrans Harju ja Olli Halonen.

Erika Vikman ampaisi koko kansan tietoisuuteen platinarajan ylittäneellä Cicciolina -kappaleellaan sekä huikealla menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös Syntisten pöytä saavutti poikkeuksellisen suuren suosion.

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus.

Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021 ja se nousi heti ensimmäisen viikon jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi!

Erika on muuten syntyjään Tampereelta vuonna 1993.

Uutisia ja tapahtumia….

Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, ja ex-puoliso Erika Vikmanin, 28, uudelleen lämmenneistä väleistä on uutisoitu ahkerasti viime aikoina.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman toisessa jaksossa nähtävä esitys puhaltaa lisää tuulta huhupurjeisiin, kun Danny on yksi ohjelman yllätettävistä vieraista.

Erika Vikman kertoo ennen esitystä tehdyssä haastattelussa ammentaneensa Dannylta sydämen viisautta ja haluavansa kiittää häntä esityksellään.

Hän sanoo esittämänsä vanhan ”Nature Boy” -klassikon muistuttaa häntä Dannysta.

– Tämän laulajan kohdalle sattuu joku erikoinen herkkä hahmo, joka on nähnyt maailmaa ja lopulta keskustelu päättyy siihen, että mahtavin asia, mitä tulet tässä elämässä oppimaan on rakastaa ja…

Tunnekuohu valtaa Erikan pitkäksi aikaa.

– …oppia vastaanottamaan rakkautta, hän saa lopulta jatkettua.

Erika paljastaa Dannysta myös toisen puolen.

– Danny on myös niin kuin tosi herkkä. Ja sitä monet ihmiset eivät välttämättä tiedä. Kaiken sen shown takana.

Kun Erika laulaa kappaletta, pokkansa ja viihdyttäjän elkeensä yleensä järkähtämättä säilyttävä Danny herkistyy ja hänen silmänsä selvästi kostuvat. Kappaleen loputtua juontaja Maria Hintikka kuvailee hetkeä sanoinkuvaamattomaksi, jolloin Danny lähes purskahtaa itkuun ja Erika lohduttaa häntä.

– Veit sanat suustani, Danny saa sanottua.

– Tämä oli hieno hetki, koska Erika tiesi, mikä laulu vie pitkälle omaan historiaan, niin kyllä siinä on syytä herkistyä ja kuunnella tekstiä, että kiitos paljon, hän jatkaa.

Dannyn pasmat menevät lopullisesti sekaisin, kun Erika kertoo, mitä hän halusi sanoa hänelle esityksellään.

– Mä halusin kiittää ystävyydestä ja siitä että mä sain kohdata sut. Sä oot mun Nature Boy, Erika sanoo.

– Oho, oho… Danny hämmästelee liikuttuneena.

– Treenit oli aika hankalia. Mä oon itkenyt jo tänään kaikki itkut, Erika sanoo.

– Ai, Danny saa sanottua ja lohduttaa Erikaa hellästi kädellään.

Kaksikko kävelee pois lavalta käsi kädessä. Kulisseissa he jatkavat keskustelua.

– Tämä oli jännittävin juttu, mitä mä olen koskaan tehnyt, Erika sanoo Dannylle.

– Oho! Kilpailusta huolimatta, Danny sanoo viitaten oletettavasti 2020 UMK-kilpailuun, jossa Erika oli mukana kappaleellaan ”Cicciolina”.

Lopuksi pari halaa toisiaan hellästi.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme