Viihteelle suoratoiston maailmaan arvosteluiden kautta

Nettiruutu.fi on sivusto, josta voit lukea suomeksi arvosteluja suoratoistolla tarjolla olevista sarjoista. Seurannassa on niin Netflix, Cmore, SkyShowTime, Yle Areena, HBO Nordic, Disney, Paramount+ yms suoratoistokanavat. Myös MTV3 Katsomo on seurattuna ja viikoittain on sivustolla luettavissa sekä uutisia, että arvosteluja, ja arvostelujen mukana on lähes aina YouTube video sarjasta/elokuvasta. Nettiruutu keskittyy sarjoihin, mutta silloin tällöin käsittelee myös elokuvia.

Suoratoistopalveluiden valikoima on valtava ja sisältää runsaasti erilaisia elokuvia, televisio-ohjelmia ja muita viihdetarjouksia. Arvostelujen lukeminen voi auttaa sinua löytämään laadukkaita ja mielenkiintoisia ohjelmia, jotka sopivat sinun makuusi.

Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua arvostelujen lukemisessa:

 1. Etsi arvosteluja monesta lähteestä: Älä tyydy yhteen arvosteluun, vaan etsi mieluummin arvosteluja useista eri lähteistä. Näin saat paremman käsityksen siitä, miten laajalti kyseinen elokuva tai TV-sarja on saanut hyviä arvosteluja.
 2. Lue arvostelut huolellisesti: Lue arvostelut huolellisesti ja etsi niistä tietoa, joka on sinulle tärkeää. Esimerkiksi jos etsit hyvää rikosdraamaa, keskity etsimään arvosteluja, joissa puhutaan juuri tästä genrestä.
 3. Huomioi arvostelijan tausta: Arvostelijan tausta voi vaikuttaa siihen, millainen näkökulma hänellä on. Kannattaa tutustua arvostelijan taustaan, jotta voit arvioida, onko hänen mielipiteensä samansuuntainen kuin sinun.
 4. Huomioi arvostelun ikä: On hyvä huomioida, kuinka vanha arvostelu on. Vanhemmat arvostelut voivat olla epäajankohtaisia ja niissä ei välttämättä ole huomioitu uusimpia jaksoja tai päivityksiä.
 5. Ota huomioon oma maku: Lopulta sinun kannattaa luottaa omaan makuusi eniten. Jos olet aina nauttinut tietyntyyppisistä ohjelmista tai elokuvista, on todennäköistä, että nautit niistä jatkossakin.

Yhteenvetona suoratoistopalveluiden arvostelut voivat auttaa sinua löytämään laadukkaita ja mielenkiintoisia ohjelmia, jotka sopivat sinun makuusi. Muista etsiä arvosteluja monesta lähteestä, lukea arvostelut huolellisesti, ottaa huomioon arvostelijan tausta ja arvostelun ikä, sekä luottaa omaan makuusi.

Katseltavaa HBO Nordic

HBO Nordic on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman televisio-ohjelmia, elokuvia ja alkuperäissarjoja. Palvelun sisältö keskittyy pääasiassa amerikkalaisiin televisiosarjoihin, jotka ovat saaneet paljon suosiota ympäri maailman. Tässä on muutamia esimerkkejä HBO Nordicin tarjonnasta:

 • Alkuperäissarjat: ”Game of Thrones”, ”Westworld”, ”The Sopranos”, ”Sex and the City”, ”True Blood”, ”The Wire”, ”Big Little Lies”, ”Watchmen”
 • Elokuvat: HBO Nordicin elokuvavalikoima on laaja ja sisältää monia uusia ja vanhoja elokuvia eri genreistä, kuten ”Joker”, ”Batman Begins”, ”Ocean’s Eleven”, ”The Shawshank Redemption”, ”The Godfather”
 • Dokumentit: HBO Nordic tarjoaa useita dokumentteja eri aiheista, kuten ”The Jinx”, ”Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”, ”Leaving Neverland”, ”McMillions”, ”The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley”
 • Urheilu: HBO Nordicin urheilutarjonta on rajoitetumpi kuin monilla muilla suoratoistopalveluilla, mutta palvelusta löytyy esimerkiksi nyrkkeilyotteluita.

HBO Nordicin valikoima päivittyy säännöllisesti uusilla alkuperäissarjoilla, elokuvilla ja dokumenteilla. Palvelu on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on maksullinen, mutta tarjoaa usein ilmaisia kokeilujaksoja uusille käyttäjille.

Katseltavaa Disney+

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja animaatioita Disneyn omasta tuotannosta sekä sen tytäryhtiöiltä, kuten Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta. Palvelun sisältö keskittyy erityisesti perheille ja lapsille suunnattuihin ohjelmiin, mutta sieltä löytyy myös sisältöä aikuisille. Tässä on muutamia esimerkkejä Disney+-palvelun tarjonnasta:

 • Animaatiot: Disney+ tarjoaa suuren määrän klassisia animaatioita, kuten ”Leijonakuningas”, ”Kaunotar ja Hirviö”, ”Pieni Merenneito”, ”Aladdin” ja ”Taru Sormusten Herrasta”.
 • Alkuperäissarjat: Disney+ tarjoaa useita alkuperäissarjoja, kuten ”The Mandalorian”, ”WandaVision”, ”Loki”, ”The Falcon and The Winter Soldier”, ”High School Musical: The Musical: The Series” ja ”The World According to Jeff Goldblum”.
 • Marvel-elokuvat ja -sarjat: Disney+ sisältää Marvel-elokuvien lisäksi myös Marvel-televisiosarjoja, kuten ”The Falcon and The Winter Soldier”, ”WandaVision”, ”Loki” ja ”What If…?”.
 • Star Wars: Disney+ sisältää kaikki Star Wars -elokuvat sekä useita Star Wars -televisiosarjoja, kuten ”The Mandalorian” ja ”Star Wars: The Clone Wars”, sekä tottakai Andor uusimpana.
 • National Geographic: Palvelusta löytyy myös monia National Geographic -dokumentteja ja -sarjoja, kuten ”The World According to Jeff Goldblum”, ”The Right Stuff” ja ”Genius”.

Katseltavaa SkyShowTime

SkyShowtime on suoratoistopalvelu, joka on saatavilla useissa maissa, mukaan lukien Suomessa, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja urheilua. SkyShowtime on yhdistelmä Sky- ja Viaplay-palveluita, joten sen valikoima on monipuolinen. Tässä on muutamia esimerkkejä SkyShowtimen tarjonnasta:

 • Alkuperäissarjat: SkyShowtime tarjoaa monia suosittuja alkuperäissarjoja, kuten ”Chernobyl”, ”The Undoing”, ”The Third Day”, ”Tin Star”, ”Gangs of London”, ”Britannia”, ”ZeroZeroZero” ja ”Pennyworth”.
 • Elokuvat: Palvelusta löytyy laaja valikoima elokuvia eri genreistä, kuten ”1917”, ”Joker”, ”Ford v Ferrari”, ”Bohemian Rhapsody”, ”Once Upon a Time in Hollywood” ja ”The Shape of Water”.
 • Dokumentit: SkyShowtime tarjoaa useita dokumentteja eri aiheista, kuten urheilu, luonto ja kulttuuri.
 • Urheilu: Palvelu sisältää myös urheilulähetyksiä, kuten jalkapalloa, golfia ja F1-kisoja.

SkyShowtime on saatavilla monilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on maksullinen, mutta tarjoaa usein ilmaisia kokeilujaksoja uusille käyttäjille. SkyShowtimen valikoima päivittyy säännöllisesti uusilla alkuperäissarjoilla, elokuvilla ja dokumenteilla.

Katseltavaa Cmore

CMore on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja ja lastenohjelmia. Palvelu on suunnattu pääasiassa Pohjoismaisiin käyttäjiin, ja sen sisältö keskittyy pääasiassa ruotsalaisiin ja pohjoismaisiin tuotantoihin. Tässä on muutamia esimerkkejä C Moren tarjonnasta:

 • Alkuperäissarjat: C More tarjoaa useita suosittuja alkuperäissarjoja, kuten ”Hassel”, ”Black Lake”, ”The Spiral”, ”Thin Ice”, ”The Hunters”, ”The Truth Will Out” ja ”Molanders”.
 • Elokuvat: Palvelusta löytyy laaja valikoima elokuvia eri genreistä, kuten ”The Revenant”, ”La La Land”, ”Pirates of the Caribbean”, ”The Girl with the Dragon Tattoo” ja ”The Dark Knight”.
 • Urheilu: C More tarjoaa laajan valikoiman urheilulähetyksiä, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa, golfia ja moottoriurheilua.
 • Lastenohjelmat: Palvelusta löytyy myös monia lastenohjelmia, kuten ”Muumilaakson tarinoita”, ”Tintti”, ”Pikku Kakkonen” ja ”Postimies Pate”.
 • Dokumentit: C More tarjoaa myös monia dokumentteja eri aiheista, kuten luonto, historia ja kulttuuri.

Suomalaiset maailmalla on aiheena myös Bachelor Suomi– ohjelmassa, missä tällä kaudella kaksi suomalait poikamiestä toivo tapaavansa elämänsä rakkauden.

Vastaa