Kalajoen urheilu- ja ajanviettomahdollisuudet

Kalajoki on tunnettu kauniista rannoistaan. Kalajoen kunta sijaitsee Kalajoen suulla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Kalajoki on tunnettu erityisesti kesämatkakohteena. Kalajoen kunnassa on asukkaita hieman yli 12 000. Jo Tapani Kansa lauloi Kalajoen hiekoista laulussaan.

Kalajoella on mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Kun matkustaa Kalajoelle voi unohtaa kellon ja kravatin kotiin. Kalajoella on mahtavat mahdollisuudet pyöräillä, liikkua merellä tai patikoida lankkupolkua pitkin. Kalajoella voi jopa surffata aalloilla tai jäällä. Kalajoella on mahtava kylpylä.

Kalajoelle pitää lähteä pitemmäksi ajaksi kuin päiväksi, koska sinne on Oulusta matkaa 130 km ja Helsingistä 548 km. Kun lähtee Kalajoelle, kannattaa sinne mennä ainakin viikoksi. Kun menee pitemmäksi ajaksi, kannattaa ottaa selvää kohteen viihtymismahdollisuuksista.

Kalajoen pyöräilymahdollisuudet ovat erinomaiset. Kalajoen monipuolinen luonto on monipuolista, ja polkupyörä on erinomainen keino liikkua luonnossa. Kalajoella voi tehdä pyörälenkin, joka alkaa rannikon hiekkasärkiltä ja päättyy metsän purupoluille. Polkupyörällä voi liikkua paljon pitemmän matkan kuin kävellen. Näin jo yhdenkin päivän aikana voi kokea paljon.

Kalajoen mahdollisuudet liikkua merellä ovat erinomaiset. Kalajoen rannikko on tunnettu hiekkasärkistään. Kalajoen rannikko on Pohjanmaan ja Perämeren matalaa rannikkoa. Kalajoelle matkatessa voi vuokrata veneen ja lähteä sillä ulommas ulapalle. Tietenkin ulapalle voi lähteä myös sup-laudalla.

Kalajoen mahdollisuudet patikointiin on hyvä. Kalajoella on paljon kävelyyn sopivia lenkkipolkuja. Polkuja pitkin voi vaikka kulkea lähistön kyliin tutkimaan paikkoja ja nauttimaan vieraanvaraisuudesta.

Kalajoella on myös mahdollisuudet pelata golfia. Kalajoki Golfin 18 reikäinen kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet pelaamiseen. Golf on aina hauska laji. Kalajoki tarjoaa erinomaiset puitteet golfaamiseen. Kalajoen golf-kenttä on valittu useissa asiakastyytyväisyyskyselyissä hyväksi kentäksi.

Kalajoella on hyvät mahdollisuudet yöpymiseen. Kalajoella on Holiday Clubin hotelli, camping alue sekä paljon muita yöpymismahdollisuuksia. Camping alueelle voi mennä matkailuautolla tai -vaunulla viettämään hauskan loman.

Kalajoella on useita erinomaisia seikkailumahdollisuuksia, kuten köysirataseikkailu, jossa voi kulkea 12 metriä maan pinnan yläpuolella olevalla seikkailuradalla seikkailupuisto Pakkassa. Kalajoella voi myös kokeilla carting ajoa Safaritalon radalla. Kalajoen rannat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet frisbeegolfin peluuseen.

Kalajoen kylpylä SaniFani sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen sydämessä. Kalajoen kylpylässä viihtyy koko perhe. Kylpylässä voi rentoutua lempeissä löylyissä, harrastaa vesiliikuntaa tai nauttia kylpylän lämpimistä poreista. Kylpylässä on myös erinomaiset mahdollisuudet uinnin treenaamiseen. Lapsille kylpylässä on vesiliukumäet sekä hyppylaudat. Kylpylä on auki vuoden jokaisena päivänä.

Talvella Kalajoella on erinomaiset mahdollisuudet liikkua meren jäällä hiihtäen, moottorikelkalla tai purjelaudoilla. Meren jää tarjoaa elämyksellisen mahdollisuuden liikkua.

Kalajoella on talvisaikaan hyvät hiihtomahdollisuudet. Keliolosuhteiden ollessa oikeat, aurataan Kalajoella hyvät hiihtoladut hiihtämistä varten. Kalajoella on jopa 40 km laadukasta latua.

Kalajoen rannoilla voi viihtyä monella tavalla. Kalajoella on erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen aktiviteettiin, kuten uimiseen, auringonottamiseen, kolikot, seikkailu-urheiluun, carting-ajoon, pyöräretkeilyyn ja patikointiin. Kalajoella voi kokea paljon ja monenlaisia aktiviteetteja. Kalajoen hiekat kutsuvat viettämään hauskan loman upeissa puitteissa meren rannalla.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme