Laulaja Petra Gargano heitti hyvästä syystä farkut pois ja kommenttikenttä täyttyi rohkaisun myötä

Laulaja ja lauluntekijä Petra Gargano aloitti musiikkiuransa jo 13-vuotiaana, kun hän toimi supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Yhtye lopetti vuonna 2007, mutta teki paluun hetkeksi muutaman keikan ajaksi vuosina 2018–2019.

Petra on luonut myöhemmin soolouraa ja kouluttautunut myös personal traineriksi vuonna 2020. Nyt nainen on julkaissut Instagram-tilillään tietyllä tavalla uuteen ammattiinsa liittyvän julkaisun, jossa hän haluaa muistuttaa, että kenenkään ei tarvitse mahtua vaatteisiin ja pienet vaatteet voi heittää pois.

Petran mukaan vaatteiden pitää sopia meille eikä meidän vaatteisiimme

Petran julkaisemassa kuvassa Petralla on päällään farkut, jotka eivät mahdu kiinni. Se ei naista haittaa, koska hänen mukaansa vaatteet voi heittää silloin pois, jos ne eivät mahdu päälle. Ja niin hän joutunut tekemäänkin monen vaatteen kohdalla.

Jos housut ei mee kiinni…. osta isommat housut!!! Meidän ei tarvitse sopia vaatteisiin, vaan niiden pitää sopia meille☀️ Mä olen tällä hetkellä fyysisesti elämäni kunnossa, ja heitin just pinon vaatteita kierrätykseen, joihin en aio enää koskaan mahtua… tekipä hyvää☀️

kertoo Petra mietteistään liian pienistä vaatteista

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Moni on rohkaistunut Petran pienien vaatteiden julkaisusta kertomaan omia mietteitään

Petra on saanut julkaisunsa alle monta viestiä. Kukaan ei vaikuta olevan hänen kanssaan eriä mieltä liian pienistä vaatteista ja siitä, että se ei ole mikään ongelma.

Ihmisen vartalo muotoutuu iän myötä, muoti muuttuu yms. Nykyiset kokomerkinnät on maa- ja merkkikohtaisia yhä enemmän. Näytät kuvassa todella hoikalta 🤔 Mikä kuvassa oleva farkkukoko on?

Se on juurikin näin, viisaita sanoja ja hienosti sanottu!👆👍☺️

Tämä ❤️ Musta oli kauheeta kun yläasteella jotkut tytöt koitti ahtaa itseään niihin XS tai 32 koon farkkuihin ja ne oli automaattisesti läskejä jotka ei mahtunut 😢 ei väliä millään muilla mitoilla eikä sillä oliko vaatetus päällä tiukka nakin kuori, kunhan koko lapussa luki joku xxs niin oli hoikka ja nätti 😔

on Petra saanut kommenttina kuvansa yhteyteen

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme