Olavi Uusivirran julkaisu heti Sanna Marinin eroilmoituksen jälkeen oli hämmentävä

Tämän viikon keskiviikkona saatiin kuulla uutinen, joka ei tullut kaikille ehkä yllätyksenä. Sanna Marin ilmoitti siinä eroavansa aviomiehestään Markus Räikkösestä.

Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää.

luki sekä Sannan että Markuksen Instagram-tarinoissa

Huhuja erosta oli jo viime kesänä, kun Sanna nähtiin ravintolassa toisen miehen kanssa

Parin erohuhuista on saatu lukea jo pitemmän aikaa. Sanna on esimerkiksi nähty ravintolassa tanssivan kiihkeissä tunnelmissa laulaja Olavi Uusivirran kanssa. Nyt kun Sanna ilmoitti eroavansa miehestään, julkaisi Olavi pian sen jälkeen hämmentävän kuvan, jossa hän oli vedessä.

Mies paljasti kuvassa paljaan ylävartalonsa. Mies on päivitysten mukaan yksin reissussa. Tässä julkaisussa oli hämmentävää sen ajankohta. Olavi tekee julkaisuja vain harvoin ja nyt tämän heti Sannan eroilmoituksen jälkeen. Nyt mies on ottanut omaa aikaa ja on ilmeisesti Prahassa.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Me-time in Prague 🧜🏻‍♂️

lukee kuvan yhteydessä

Seurusteletko Sannamarin kans? 🦋

on joku uskaltanut kysyä Olavilta

Onko sulla kännykkä aina mukana uima-altaassa?

joku ihmettelee

Sannan ja Markus suhde kesti pitkään

Sanna ja Markus ehtivät olla yhdessä pitkään. He tapasivat jo opiskeluaikoina ollessaan 18-vuotiaita. Parilla on yksi yhteinen 5-vuotias lapsi. Sanna ja Markus tekivät muutoksia työelämäänsä juuri ennen eroilmoitusta.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Nyt on kuitenkin aika antaa tilaa uudelle johtajalle ja uusille voimille. On aika astua edestä takaisin riviin muiden rinnalle. Olen päättänyt, etten tavoittele SDP:n puheenjohtajuutta syyskuun puoluekokouksessa Jyväskylässä. Päätös ei ollut helppo, mutta uskon, että se on oikea.

Jatkan työtäni SDP:n puheenjohtajana puoluekokouskauden loppuun ja keskityn työhöni kansanedustajana.

Yhdessä olemme tehneet paljon. Yhdessä tulemme tekemään paljon. On ollut suuri kunnia toimia sosialidemokraattisen liikkeen johdossa.

ilmoitti Sanna

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme