Aku Hirviniemi oli aikaansa edellä – leikkautti hauskan käärijätukan jo koronakeväänä

Näyttelijä Aku Hirviniemi saattoi ennustaa Käärijän euroviisusuosion jo kauan ennen kuin kukaan oli edes kuullut Cha Cha Cha-kappaleesta.

Cha Cha Cha-kappale julkaistiin 18. tammikuuta 2023 ja kappale tuli suomalaisille tutuksi UMK-kisan kautta. Samalla monet näkivät ensimmäistä kertaa kappaleen esittäjän Käärijän erikoisen hiustyylin. Sitä voidaan kutsua esimerkiksi pottakampaukseksi. Sellaisen leikkautti itselleen myös Hirviniemi, mutta kauan ennen kevään 2023 UMK-kisaa.

Ennustiko Hirviniemi hiustyylillään tulevaa?

Hirviniemi on julkaissut Instagram-tilillään videon, jossa hänen naisystävänsä ja kihlattunsa Sonja Kailassaari leikkaa hänelle potan avulla hiukset. Tyyli muistuttaa Käärijän tämänhetkistä tyyliä, joten ennustiko Aku samalla Käärijän suosion? Tämä video on nimittäin kuvattu jo koronakeväänä.

Jos upotus videosta ei näy, näet sen täältä.

Jos sinulta ei löydy kotoa vihreätä boleroa lauantain kisakatsomoon, voit aina leikkauttaa KÄÄRIJÄ-tukan! Esimerkiksi näin! #eurovision2023 #eurovision #käärijä #finland Onnea 🇫🇮🇫🇮🇫🇮 @paidatonriehuja finaalipaikasta!!! Voitto kotiin!!!

on Aku kirjoittanut videonsa alle

Akun pottahiuksista pidettiin – ehkä mies leikkaa sellaisen taas uudelleen, jos Käärijä voittaa Euroviisut?

Videota on kommentoitu paljon. Moni pitää tästä Akun koronkevään hiustyylistä ja pitää tätä tyyliä jonkinlaisena enteenä. Tämä on myös hyvää omistautumista Euroviisuille. Joku muistaa, kuinka tuo tyyli oli suosittua jo hänen lapsuudessaan.

Nämä oli kyllä korona hiljaisuudessa ihan parasta viihdettä 😂

Ihanaa heittäytymistä ihanat te 😍😄👍💪

Oot niin edelläkäärijä🔥

Mahtavaa omistautumista Euroviisujen kunniaksi! 😃💃🕺🥳🎶

Mulla oli tommonen tukka jo lapsena.😂

60 vuotta sitten Tais olla tommonen leikkaustyyli ja sitä ennen😂

on hauskan miehen videon alle mm. kommentoitu hauskasti

Sonja ei tainnut pitää Akun uudesta tyylistä, vaikka itse sen leikkasi

Sonja kauhistelee videon lopussa, että hän tuota uutta kampausta joutuu katselemaan. Hiukset ovat ehkä kasvaneet tuon videon jälkeen jo moneen kertaan takaisin, mutta haluaako Aku pottatyylin takaisin, jos Käärijä voittaa Euroviisut?

Aku ja Sonja kihlautuivat alkuvuodesta 2020. He odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Akulla on jo kaksi tytärtä näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtisen kanssa. Tyttäret ovat jo teini-ikäisiä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Aku Hirviniemi oli aikaansa edellä – leikkautti hauskan käärijätukan jo koronakeväänä”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme