Sara ja Mikko Parikan uusi perheenjäsen sulattaa sydämet – katso söpöt kuvat!

Salatut elämät -sarjan kuvauksissa toisensa tavannut pariskunta Sara ja Mikko Parikka ovat hankkineet koiranpennun.

Sara ja Mikko ovat kumpikin kertoneet Instagram-tileillään perheen uudesta tulokkaasta ja Sara myös omassa blogissaan, jossa hän kertoo usein perheensä tapahtumista. Pariskunnalla on kolme tytärtä ja nyt perheessä on ”poika” eli kääpiövillakoira nimeltään Laku.

Laku on kääpiövillakoira, pehmoinen, kiltti ja leikkisä tapaus. Hän oli pentueen pienin ja nyt painoa on vain 1,5 kg, joten jännityksellä odotetaan minkä kokoiseksi poitsu kasvaa. Laku vaikuttaa oikein symppikseltä tyypiltä ja on jo nyt valloittanut meidät kaikki.

kirjoittaa Sara blogissaan

Sara paljasti koirahaaveensa blogissaan jo aiemmin keväällä

Koiranpennun hankinta ei tullut monilla yllätyksenä, sillä Sara on kertonut blogissaan aiemmin keväällä koirakuumeestaan.

Olen vuoden päivät tutkinut erilaisia rotuja, ollut yhteydessä lukuisiin kasvattajiin ja silittänyt iltaisin koirakaipuuta kokevan lapsen päätä. Hän on niin eläinrakas, että en toista tiedä. <3

paljasti Sara blogissaan, nyt kun koira on hankittu perheeseen

Myös Mikko on julkaissut Lakusta kuvan. Samalla voitaisiin antaa söpöysvaroitus, sillä koira on erittäin suloinen otus. Myös Janni Hussi on käynyt kommentoimassa Lakun kuvaa: ” Eihhh!!! 😍😍😍😍”

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Meille tuli uus tyyppi!😍 Täs on Laku🐶

on Mikko kirjoittanut Lakun kuvan yhteyteen

Eihh mikä pieni naama 🥺 täällä yks hoitotäti ilmottautuu

Olisko tämä villakoira? meiltä löytyy samaa rotua ❤️ aivan ihana lapsi perheeseen❤️ onnea uudesta perheen jäsenestä ❤️

Laku 😭💜 Pian tavataan 🐶🦴

on kuvan yhteyteen mm. tullut viestinä

Parikoilla on kesällä hyvin aikaa tutustua Lakuun

Sara kertoo blogissaan, että perheellä on kesällä paljon vapaata ja aikaa tutustua kunnolla uuteen tulokkaaseen. Sara perheineen kävi sopivasti ennen koiran tuloa lomalla Rodoksen saarella Kreikassa. Perhe majaili hulppeassa hotellissa, jossa oli mm. oma vesipuisto, tilavia leikkipaikkoja sekä isot allasalueet. Hotellihuoneen hintaan sisältyi All Inclusive.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme