MTV: Käärijä vihjaili viiden vuoden suunnitelmistaan

Käärijä on kertonut MTV Uutisille tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Mies paljasti, että hänellä on viiden vuoden suunnitelma, kun häntä haastateltiin MTV Uutiset Livessä. Mieheltä on kysytty aika kinkkisiä kysymyksiä jo ennen tätä lähetystä.

Liettuassa minulta kysyttiin, että olenko ollut kolmen kimpassa. Siinä mentiin kyllä suoraan asiaan, Käärijä naurahtaa.

kertoi Käärijä

Tämä on Käärijän viiden vuoden suunnitelma liittyen hänen uraansa

Käärijä paljasti lähetyksessä sen mitä hänen suunnitelmansa ovat uraan liittyen. Mitään varmaan mies ei osannut kertoa, mutta hän on selkeästi miettinyt tulevaisuuttaan.

Minulla on viiden vuoden tavoite ja sitten lähden jonnekin ulkomaille asustelemaan. Toki onko se sitten jo silloin, niin sitä en varmaksi tiedä.

paljasti Käärijä MTV Uutisille

Tähän vastaukseen haluttiin tarkennusta: ”Eli tarkoittaako tämä sitä, että viisi vuotta ja sitten hommat pussiin?”

”No tämä nyt on tällainen yleinen vitsi, minkä minä heitän. Totta kai tätä tehdään niin kauan, kun on kivaa.”, vastasi Käärijä uteluun.

Käärijän Cha cha cha -kappaletta on kuunneltu Spotifyssä 32 miljoonaa kertaa

Käärijän Euroviisuissa toiseksi tullut kappale Cha Cha Cha on ollut jättimenestys myös Spotifyssä, jossa sitä on tähän mennessä kuunneltu jo 32 miljoonaa kertaa. Sillä on tahkottu siellä jo noin 100 000 euroa, mutta Käärijän mukaan hän ei saa siitä kaikkea tietystikään itselle. Hän kertoi MTV Uutisille myös, että rahaa tulee myös muualta.

Hommat kuitenkin jatkuu. Raha helpottaa elämää, mutta kyllä tässä sama ukko seisoo. Ei ole Rolexit ranteessa, katsotaan niitä sitten kun on enemmän aikaa. Mutta nyt on tietysti sauma iskeä ja kerryttää eläkekassaa.

kertoi Käärijä MTV Uutisille ajatuksistaan tienesteistään

Käärijä nähdään mm. heinäkuun lopussa Oulussa Qstock-festivaalissa

Käärijän esitystä pääsee katsomaan tulevana kesänä monilla festareilla. Mies esiintyy mm. Oulussa Qstock-festivaalissa lauantaina 29. heinäkuuta sekä Ilosaarirockissa, Ruisrockissa, Provinssissa.

Myös monet pienemmät festarit saavat Käärijän esiintyjäksi. Varauksia alettiin tekemään heti sen jälkeen, kun UMK-kappaleet julkaistiin. Moni haluaa ja näkee Cha Cha Cha-kappaleen esityksen nyt kesän aikana livenä.

Yksi kommentti artikkeliin ”MTV: Käärijä vihjaili viiden vuoden suunnitelmistaan”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme