Suomen paras olutravintola – TOP 10 -listaus

Mistä löytyy paras olutravintola Suomessa. Katso alta TOP 10-listaus!

1. Teerenpeli

Teerenpeli Yhtiöt on lahtelainen, 1994 perustettu perheyritys, joka on syntynyt intohimosta viihtyisää ravintolakulttuuria ja laadukkaita panimo- sekä tislaamotuotteita kohtaan. Teerenpeli-ravintoloissa tarjotaan viihtyisiä ravintolakokemuksia seitsemässä kaupungissa ympäri Suomen. Teerenpeli fiilis, maistuvat ja palkitut Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteet ja loistava tunnelma takaavat viihtyvyyden.

  • Rautatienkatu 13 B7, Lahti

2. Panimoravintola Koulu

Historiallinen ravintolaksi muutettu koulutalomme sijaitsee aivan Turun keskustassa. Olemme Suomen suurimpia panimoravintola ja tehneet laadukkaita oluita ja siidereitä jo 22 vuotta. Koulun Pubissa voit arkipäivisin seurata olutmestarimme työskentelyä olutsammioidemme ääressä. 

Juomien kyytipojiksi tarjoamme maukkaita ruokia pieneen naposteluun ja pitkän kaavan ruokailuun. Ruuasta ja laajasta valikoimasta juomia voi nauttia rennosti Pubissa, Viinituvassa, pihallamme ja arkisin yläkertamme noutopöytälounaalla.

  • Eerikinkatu 18, Turku

3. Plevna

Perinteinen panimoravintola Plevna palvelee Finlaysonin alueella keskellä Tamperetta. Tampereen ainoa aito panimoravintola on toiminut vuodesta 1994. Plevnan ravintolasali tuo mieleen keskieurooppalaiset olutkellarit ja -hallit. Ripeä, perinneasuihin sonnustautunut henkilökunta pitää huolen siitä, että palvelu pelaa.

Plevnan sydämessä sijaitsee myös Koskipanimo, joka valmistaa lähes kahtakymmentä tuotetta: oluita, siideriä ja panimosimaa. 

  • Itäinenkatu 8, Tampere

4. Oluthuone Konepaja

Laadukas olutravintola Konepaja sijaitsee historiallisessa Pasilan Konepajan korttelissa Vallilassa. Konepaja ei jätä ketään kylmäksi – eikä janoiseksi. Löydät runsaan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia hanaoluita, laajan valikoiman pullo-oluita sekä monipuoliset alkoholittomat oluet.

  • Konepajankuja 1, Helsinki

5. Olutravintola Konttori

Olutravintola Konttori sijaitsee kauniissa jugend-talossa ihan Tampereen ydinkeskustassa Verkatehtaankadulla. Konttorilla on jatkuvasti tarjolla 21 erilaista hanaolutta, joista 11 vaihtuu ripeään tahtiin. Pullovalikoima on myös varsin kattava – noin 200 eri tuotetta jatkuvasti tarjolla. Siiderin ystäviäkään emme ole unohtaneet. Hanassa 2 eri siideriä ja lisäksi parikymmentä pullotuotetta.

  • Verkatehtaankatu 5, Tampere

6. St. Urho`s Pub

Tarkkaan valikoidusta 14 hanan ja kolmen pumpun valikoimastamme löydät kestosuosikit: Krombacher Pilsin, Hoegaarden Witten, Budejovický Budvarin , Paulaner Hefeweissen sekä jo ikoniseksi nousseen USB real alen (Urkki Special Bitter).  Muutamassa hanassa vierailee vaihtuvia pienpanimo-oluita. Kolmesta pumpusta nostamme taatusti tuoretta tavaraa ympäri vuoden. Kahta pumpuista asuttaa pääosin suomalainen ja brittiläinen ale, bitteristä pale alen kaikkiin variaatioihin. Yhtä pumpuista hallitsee legendaarinen maalaissiideri Old Rosie Scrumpy. Pullo-olut ja siiderivalikoimamme on vaihtuva ja monipuolinen.

  • Museokatu 10, Helsinki

7. Oluthuone Leskinen

Kylmään kotimaiseen laageriin tottuneiden oululaisten makunystyrät avattiin uusille ja ihmeellisille kokemuksille kun Oluthuone Leskinen avasi ovensa vuonna 1992.

Valikoimassa on 30 erilaista hana- ja noin viisikymmentä pullo-olutta. Valikoima vaihtuu epäsäännöllisen säännöllisesti. Oluthuone Leskisessä on myös erityisviikkoja kuten alkoholittomiin tuotteisiin keskittyneet Nyt Riitti! -viikot aina tammikuussa ja jouluolueiden viikot (joulukuussa). Vuosittain teemaviikkoina on ollut esim. Souri-viikot ja Belgi-viikot ja tietenkin joka syksy Oktoberit.

  • Kirkkokatu 10 (Rotuaari), Oulu

8. Helsinki Bryggeri Brewhouse 

Panimoravintolamme sijaitsee keskellä Helsingin sydäntä. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme rohkeita elämyksiä ja ravintolassamme voit kokea kaikkea livekeikkojen ja neljän ruokalajin illallisen välillä.”

Juomavalikoimamme koostuu paikan päällä tehtyjen oluiden lisäksi ainutlaatuisista viineistä sekä maistuvista drinkeistä. Pitkät hanarivit koristavat baaritiskejä ja henkilökunta löytää varmasti vaativammallekin maistelijalle juotavaa kattavasta valikoimastamme. 

Keittiömme tarjoilee rohkeita makuja rennolla otteella ja ruokalista koostuu kansainvälisistä mauista urbaanissa hengessä. 

  • Sofiankatu 2, Helsinki

9. River Bank

River Bankista löydät hyvää palvelua, maukasta pubruokaa, pöytäpelejä, dartsia, urheilua screeniltä ja laajan olutvalikoiman – muita juomia unohtamatta!

Riverbankistä saa 12 erilaista hanaolutta sekä 54 erilaista pullo-olutta. Sinulle joka haluat tulla yksin ja oppia oluista jotain uutta, River Bankin olut-tastingit sopivat sinulle. Tastingissä maistellaan 5 eri olutlaatua ja pakettiin kuuluu brittipubien klassikko eli runsas Fish&Chips- annos.

  • Aurakatu 3, Turku

10. Janoinen Lohi

Janoinen Lohi on kalaravintoloista vanhin, vuonna 1992 perustettu maineikas ja lämminhenkinen olutravintola Linnankoskenkadun ja Topeliuksenkadun kulmassa. Janoiseen loheen on helppo tulla ja meillä vaihdat kuulumiset niin henkilökunnan, kuin muiden asiakkaiden kanssa.  Lohessa on tarjolla 14 eri hanaolutta, hanavalikoima lohessa vaihtuu viikoittain, joten aina on jotain uutta ja mielenkiintoista maisteltavaa. Laajasta pullo-olut ja siideri valikoimasta löytyy myös alati vaihtuvia tuotteita.

  • Linnankoskenkatu 12, Helsinki

Tietoa julkaisijasta

Toptaste on ruoka- ja ravintolamedia, joka tarjoaa ruokadiggareille ajankohtaista tietoa ruokamaailmasta tuomalla esille ravintoloita, tuottajia, keittiömestareita, ruokamaailman taiteilijoilta – tekijät esiin mentaliteetilla. Toptaste toimii verkossa, printissä, somessa ja tapahtumissa. Tuomme esiin ajankohtaisia uutisia ruoka- ja ravintolamaailmasta, tekijöitä, toimijoita, kuumimmat bloggarit, ravintolat ja trendit, ruoka- ja juomatuotantoa unohtamatta.

Olemme ruoka- ja juoma-alan innovatiivinen sisältömarkkinointikumppani. Meidän kauttamme onnistuu lehtinäkyvyys, diginäkyvyys, videot, blogirynnäköt, yritystapahtumat, lehdistötiedottaminen, sisällöntuottaminen ym. Teemme yhteistyötä laadukkaiden mediatalojen kanssa. Kanavinamme lehtituotantoon on mm. Ilta-Sanomat, Glorian ruoka&viini – sekä Kodin Kuvalehti.

Yksi kommentti artikkeliin ”Suomen paras olutravintola – TOP 10 -listaus”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme