Miss Suomi Essi Unkuri ja Viljami-rakas lähtivät Interrail-matkalle, mutta jotain tärkeää puuttui heti alkumatkasta

Miss Suomi 2021 Essi Unkuri ja avopuoliso Viljami Harjuniemi viettävät parhaillaan lomaa Lontoossa. Pariskunta on seurustellut jo neljän vuoden ajan.

Matkan on tarkoitus käynnistää pariskunnan Interrail-matka, jonka Viljami on ostanut Essille syntymäpäivälahjaksi jo vuosi sitten. He ovat lykänneet matkaa niin pitkään, että se oli menossa vanhaksi. Nyt parin oli täytynyt vihdoin lähteä matkalle.

”Tässä on ollut vähän kaikenlaista prokkista molemmilla, mutta nyt me sitten lähdettiin.”, kertoo Viljami omassa Instagram-tilin Stories osiossaan.  

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Chelsean vilskeessä

Essi ja Viljami ovat julkaissut matkan ensimmäiseltä vuorokaudelta jo paljon kuvia ja videoita. He ovat niiden mukaan ehtineet käydä ihmettelemässä varakkaista asukkaista tunnetun Länsi-Lontoossa sijaitsevan Chelsean kaupunginosan menoa.

Välillä sateen yllättäessä parin täytyi etsiä suojaa. Toivottavasti vaatteet eivät päässee kovin kastumaan, koska ne olivat sillä hetkellä Essin ainoat Lontooseen asti ehtineet vaatekappaleet. Essi nimittäin paljastaa Instagram-tilin Stories-osiossaan, että hänen, matkalle mukaan ottamansa, laukku on mennyt hukkaan.

”Me ollaan tällä hetkellä Zarassa etsimässä mulle asua illaksi, koska mähän oon järkännyt vähän yllätysohjelmaa. Tilanne on se, että mun laukku on edelleen jossain, en tiedä missä.

Mähän en tällä mun matkustusasulla, ihan perus musta paita ja farkut, voi lähteä illan ohjelmanumeroon.

Siellä on mun meikit ja kaikki hiustuotteet…”, Essi avautuu Stories-videollaan.

”Saa nähdä mikä iltaohjelma on.”, saa Viljami heitettyä vielä Essin pitkän avautumisen perään.

https://www.instagram.com/essiunkuri/

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Pari näytti kykenevän rentoutumiseen ilman Essin laukkuakin. He nauttivat englantilaisen aamupalan inspiroitumisen lomassa ja iltapäivän ohjelmassa oli kilistelyä lomalle Afternoon Tean merkeissä suositussa The Ivy Chelsea Gardenravintolassa herkullisen jälkiruokavalikoiman kera. Essi löysi paikasta myös unelmiensa vessan, jonka katto oli vuorattu pinkeiltä pioneilta näyttävillä kukilla.

Essin laukku saapui onneksi lopulta ja Viljami huutaa onnellisena videolla: ”Uu, laukku on saapunut!”

Parilla on varattuna jo hotelli Pariisissa, jonne heidän on tarkoitus jatkaa Lontoosta. Meinasi käydä kuitenkin niin, että he eivät olisi sinne päässeet, koska junat Lontoosta Pariisiin ovat ilmeisen täynnä. Onneksi he saivat lopulta yhteen junaan kaksi paikkaa.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme