SuomiAreena ja Pori Jazz tiivistävät yhteistyötään – Suomen suurin festivaaliviikko Porissa heinäkuussa 2022

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena ja Pori Jazz syventävät yhteistyötään. Porissa järjestetään tulevana kesänä ennennäkemätön viikko, joka sisältää yhteiskunnallista keskustelua, tekoja, puhetta, jazzia ja muuta musiikkia sekä ainutlaatuista festivaalitunnelmaa.


MTV Oy ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan yhteistyössä.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, joka tarjoaa jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden olla osa yhteiskunnallista keskustelua. Festivaalin toteuttavat yhteistyössä MTV Oy ja Porin kaupunki ja sen mahdollistajina toimivat lukuisat yritykset ja yhteiskunnalliset toimijat. Nyt SuomiAreena tiivistää yhteistyötään suomalaisten musiikkifestivaalien pioneerin Pori Jazzin kanssa.  

“Arvostamme mutkatonta yhteistyötä Porin kaupungin kanssa ja olemme todella innoissamme, että nyt yhteistyö myös Pori Jazzin kanssa tiivistyy entisestään – tämä tuo upeita uusia mahdollisuuksia. Yhdessä mahdollistamme jatkossa entistä elämyksellisempiä SuomiAreena-kohtaamisia”, kuvailee SuomiAreenan strategisesta kehityksestä MTV:llä vastaava johtaja Emmi Vainionpää. 

“Meille on tärkeää, että pystymme toteuttamaan pitkän tauon jälkeen Porissa entistä suuremman tapahtuman ja tarjoamaan yhdessä Pori Jazzin kanssa elämyksiä kävijöille sekä monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia erilaisille tapahtuma-alan toimijoille”, jatkaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila

“Pori Jazz ja SuomiAreena täydentävät hyvin toisiaan ja tarjoavat Poriin saapuvalle yleisölle mielenkiintoista ohjelmaa vuorokauden ympäri. Päivällä kaupungissa keskustellaan ja iltapäivästä eteenpäin kuullaan jazzia ja muuta rytmimusiikkia. Hyvin suunnitellut ohjelmat ja aikataulut palvelevat yleisöä”, sanoo Pori Jazz 66 ry:n hallituksen puheenjohtaja Kristian Vainio. 

SuomiAreena on olemassa, jotta meillä olisi vähemmän ongelmia ja enemmän ratkaisuja. Kesää 2022 kohti mentäessä SuomiAreena lähteekin hakemaan ratkaisuja yhteiskunnan haasteisiin konkreettisten tekojen ja niiden esiin nostamisen kautta. SuomiAreenan oma tavoite on tulevaisuudessa olla hiilineutraali tapahtuma – tätä tavoitetta kohti lähdetään kulkemaan yhdessä Pori Jazzin kanssa, tekojen kautta. Konkreettisia ensimmäisiä tekoja ovat esimerkiksi tapahtumaviikolla yleisötilojen hyödyntäminen yhdessä ja tapahtumien palveluhankintojen järkeistäminen – tekojen myötä hiilijalanjälkeä voidaan vähentää ja yhteisiä resursseja hyödyntää paremmin.  

Etsimme tekoja, hae mukaan tapahtumaan! 

Tapahtuman järjestäjäksi, toteuttamaan SuomiAreenan keskustelutilaisuuksia ja muuta ohjelmaa kesälle 2022, voi hakea nyt. Hae tästä ja kerro, millä konkreettisella tavalla organisaationne on varmistamassa, että yhteiskuntamme on askeleen parempi paikka olla ja elää. Tekonne voi liittyä esimerkiksi työelämään, tieteeseen, hyvinvointiin, kulttuuriin, urheiluun, ympäristöön, innovaatioihin, ruokaan tai mihin vaan yhteiskunnalliseen aiheeseen, jolla haetaan ratkaisuja ja katsotaan tulevaan. SuomiAreena nostaa kesällä 2022 esiin rohkeita tekoja ja kunnianhimoisia tavoitteita, joiden kautta voidaan yhdessä viedä asioita eteenpäin. 

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme