Alternative progea luova Frozen Factory: We’re Gonna Die

Progressiivista rockia ja alternative metallia ristipölyttävä Frozen Factory on keväästä lähtien pohjustanut tulevan kakkosalbuminsa julkaisua. Syyskuussa julkaistavalta levyltä on lohkottu tähän mennessä singlet Loud, Lazy, Late, Host With The Most sekä The Depths of Hell.

Nyt julkaistava We’re Gonna Die jatkaa aikaisempien sinkkujen linjaa kuvastamalla tarinaa nykyihmiskunnan pahaenteisistä tulevaisuuden näkymistä. Tällä kertaa keskiössä on tulimeren keskellä elosteluaan jatkava eliitti.

”Kappale kertoo tarinaa joukosta hyväosaisia ihmisiä, jotka asuvat kukkulan laella muiden kansalaisten yläpuolella. Kaikista rikkauksistaan huolimatta he janoavat aina vain enemmän, ja sen myötä päätyvät tuhoamaan kaukaisia maita rikkauksien toivossa. Loppujen lopuksi heidän itsensä sytyttämä tuli saartaa heidät yksinäiselle kukkulalleen”, laulaja Stephen Baker kertoo.

Tulevan albumin viimeisenä sinkkulohkaisuna julkaistu kappale toimii Bakerin mukaan siltana levyn eri ääripäiden välillä.

”Valitsimme tämän biisin viimeiseksi singleksi, sillä uskon että ihmiset tulevat yllättymään uuden materiaalimme monimuotoisuudesta! Aikaisemmat singlet ovat edustaneet raskaampaa laitaamme, mutta levyllä tulee olemaan myös varsin kevyitä kappaleita. Emme malta odottaa, että saamme nämä huolella viimeistellyt tuotoksemme ihmisille kuultavaksi!”, Baker hehkuttaa.
 
Aktiivisesti uutta musiikkia tekevältä yhtyeeltä on kuultu aiemmin levyt Planted Feet ja The First Liquidation EP.

Frozen Factory on:
Stephen Baker – laulu
Mici Ehnqvist – kitara
Johnny Koivumäki – kitara
Tomi Hassinen – basso, koskettimet
Marianne Heikkinen – rummut
 
FROZEN FACTORY | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY
 

Vastaa