Maria Veitola kertoo mitä Andy McCoy -jaksossa nähdyssä rajussa tilanteessa oikeasti tapahtui

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jakso, jossa Maria Veitola vieraili rocktähti Andy McCoyn luona, on herättänyt paljon huomiota. Jaksossa nähtiin tilanteita, joissa Andy haukkui ja irvaili Marialle. Välillä Andy vaikuttui käyttäytyvän toimittajaa kohtaan jopa uhkaavalla tavalla.

Jakso on aiheuttanut sen ilmestymisen jälkeen suuren kohun ja nyt Maria on halunnut avata tämän jakson tapahtumia tarkemmin:

Andyn jaksosta on tullut poikkeuksellisen paljon palautetta, enkä oo itse halunnut siitä kauheasti lausua. Sen verran voisin kommentoida palautteita, kun jotkut ovat kyselleet, että onko tämmöstä pakko tehdä ja näyttää. Siihen oon saanut vastauksen niiltä lukuisilta katsojilta, jotka ovat löytäneet jaksosta saman jännitteen kuin lapsuudenkodistaan tai parisuhteestaan, ja he ovat pitäneet äärimmäisen tärkeänä, että tälläistä menoa, mikä on valitettavan totta monessa suomalaiskodissa, näytetään myös autenttisena telkkarissa

Maria kertoo Instagram-päivityksessään

Maria oli ollut tähän mennessä aika hiljaa jakson tapahtumista.

Maria on saanut syytöksiä siitä, että hän oli se, joka sai Andyn hermostumaan

Maria on kertonut hakeneensa ammattiapua tuon jakson kuvausten tapahtumien takia. Hänen on jopa syytetty olleen syypäänä Andyn hermostumiseen. Nyt Maria on halunnut kertoa, mitä Andyn kanssa oikeasti tapahtui.

Jotkut ovat myös itsepintaisesti sitä mieltä, että minä olen se provosoiva kusipää, joka sai Andyn hermostumaan, ja että ohjelmasta on vain leikattu pois mun vittuilut Andylle. No, vannon, ei ole. Kaikki likaiset syöttöni on mukana ohjelmassa. Ilmeisesti aina on ihmisiä, joiden mielestä väkivalta ja sillä uhkailu on kohteen, ei tekijän syytä. Se on järkyttävää. Tiedän myös, että monen mielestä oon ihan vitun ärsyttävä siilitukkainen feministiakka, mutta oon silti hämmentynyt, kuinka Andyn jakso sai kaikki möröt ja örkit ulos onkaloistaan toivomaan mulle enemmän kipua ja jopa kuolemaa. En voi vaan käsittää tälläistä pimeyttä ja vihaa.

Maria avautuu Instagramissa

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Maria on saanut Instagram-julkaisunsa alle paljon kannustavia viestejä:

”Mun mielestä sä kohtasit Andyn, niinkuin kaikki sun ohjelman henkilöt arvostavasti ja rehellisesti.”, joku haluaa kertoa Marialle.

Toinen taas kannustaa Mariaa: ”Maria, muista, et ole tehnyt mitään väärää. Vain työtäsi niin hyvin kuin osaat. Katsojana haluan sanoa. Kiitos tästä yökyläilykaudesta! Nautin ohjelmasta! Stemppiä jatkoon!”

Maria halusi muistuttaa vielä julkaisun loppuosassa, että Andy McCoy -jakso on vain pieni osa Yökylässä Maria Veitola -sarjaa.

Lisää viihdeuutisia voit lukea esimerkiksi www.viihdecorner.com sivustolta.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme