Mitä ihmettä tapahtui Lola?

Suomen keltaisen lehdistön kiistaton johtaja Seiska lehti julkaisi mystisen uutisen Lola Odusogasta. Vuoden 1996 Miss Suomi kertoi omalla Instagram-tilillään, että hän käyttää tästä edespäin kainalosauvoja. Ja kysehän ei ole aprillipilasta, koska se meni jo.

Lola julkaisi Ig:ssä selfien, jonka taustalla soi Lady Gagan Telephone biisi. Iloisen kuuloisen ja näköisen kuvan saatetekstinä on “V***u nyt on kepit!” Erikoisen tästä postauksesta tekee se, että Lola ei nähtävästi ole lainkaan valmis avaamaan syitä keppien käytölleen. Hän suhtautuu seuraajiensa uteluihin keppien ilmestymisen syistä huumorilla vastaamalla “mitä sää luulet?”

Katsomalla tilillä julkaistuja storyja voi tulkita, että jotakin hölmöilyä on jalkavamman taustalla. Lola on julkaissut videon, jossa hänellä on kahvikuppi kädessään. Videolla hän kysyy kysyy, mitä se kuppi sanookaan, niin juo kahvia ja tee lisää tyhmiä asioita. Liittyykö kahvi jotenkin onnettomuuteen? Tuskin hän sentään kompastui kahvikuppiin.

Lola on julkaissut edellisen kuvan itsestään kolme päivää sitten. Kuvassa hän on esittelemässä uutta lastenkirjaansa Suomalaisessa kirjakaupassa ja kuvassa ei näy keppejä. Myös hänen jalkansa näyttävät olleen vielä silloin aivan kunnossa.

Kysymys kuuluu, miksi Lola ei halua avata tilannetta? Jos kyse olisi vain harmittomasta nilkan nyrjäytämisestä lenkillä niin tuskin tällainen salamyhkäisyys olisi tarpeen. Olisiko tuoreella jalkavammalla ja vaalivalvojaisilla yhteys? Ehkäpä Lola osallistui vaalihuumaan ja satutti jalkansa kuohuviinipäissään. Sekös nyt suututtaa.

Storyissaan ja julkaisun kommenteissa Lola lupaa myöhemmin kertoa syyn kepeille, mutta sitä ennen voimme vain arvailla mitä on tapahtunut?

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitä ihmettä tapahtui Lola?”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme