Sampo Kaulanen tilasi eläkepäivilleen tekemistä – ”No nyt tuli materiaali…ja on terapeuttista touhua…”

Äkäslompolossa sijaitseva Jounin kauppa tulee vaihtamaan toukokuun alussa omistajaa, kun Sampo Kaulanen luopuu somen avulla kuuluisaksi tehneestä kaupastaan.

Sampo aloitti Jounin kaupan yrittäjänä vuonna 2008. Kauppa on kulkenut tähän asti suvussa. Sen perusti Sampon ukki vuonna 1950. Nyt kolmen sukupolven jälkeen kauppa saa kauppiaat suvun ulkopuolelta eikä luopuminen ole miehen mukaan helppoa.

Uudet kauppiaat aloittavat toukokuussa

Kaupan uudet kauppiaat, Linda ja Janne Vuollo, aloittavat toukokuun alussa. Jounin kauppa on kolmas kauppa, jossa he ovat kauppiaina. He saapuvat Äkäslompoloon kauppiaiksi Merikarvialta Satakunnasta.

Sampolla vaikuttaa riittävän tekemistä ilman kauppaakin

Mies on esitellyt somessa suunnitelmiaan eläkepäiville, joiden perusteella miehen tarkoitus ei taidakaan olla levähtäminen ja lunkisti ottaminen. Kaupan myymisen piti vähentää väsymystä, mutta siltä ei vaikuta, koska ainakaan viimeisimpien somepäivitysten perusteella Sampolla alkoivat eläkeläisten kiireet.

Joku oli vihjannut Sampolle, että klapien teko on terapeuttista. Nyt Sampolla riittää terapiahetkiä kokonaisen rekkalavallisen edestä:

”No nyt tuli materiaali…ja on terapeuttista touhua…”

Miehen Instagram-tilillä olevassa videossa näkyy kuinka puukuormaa ollaan juuri purkamassa. Samalla Sampo kertoo tilanneensa klapikoneen, joka ei ole vielä saapunut:

”Toivottavasti tullee pian niin pääsee työntouhuun…”

Puutavaran suuri määrä taisi yllättää Sampon. ”On tämä keski-ikä melekosta…”, mies kirjoittaa.

Video on saanut paljon kommentteja ja tykkäyksiä. Joku on sitä mieltä, että miehellä on nyt onneksi hyvin aikaa tuollaiseen savottaan.

Puukuorma sai myös ostotarjouksen: ”Pistän heti 30 kuutiota tillaukshen, jos vain hinnasta päästhän sophun! Täällä pirtillä mennee mahottomasti puita.”

Jos upotus ei näy, näet sen myös täältä.

Sampon Instagram-tilin Stories-osiossa on lisää videomateriaalia suuresta puutilauksesta. Ensin nähdään rentoa hiihtämistä hiljaisessa metsässä, mutta eläkepäivien vietto taitaa keskeytyä puulastin saapumiseen. Oavatkohan puut peräisin tuosta metsästä, jossa Sampo hiihtää?

Muutaman puukuormavideon jälkeen mies vaikuttaa siirtyneen taas eläkeläismoodiin ja on ajamassa autolla kohti Levikeskusta ja kysyy samalla, olisiko ideoita mitä voisi tehdä. ”Onko ideoita, no on tietenki.”, mies sanoo videolla varmalla äänensävyllä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Sampo Kaulanen tilasi eläkepäivilleen tekemistä – ”No nyt tuli materiaali…ja on terapeuttista touhua…””

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme