Käärijä yhteistyöhön Antti Tuiskun kanssa

Antti Tuiskun Mayham -areenakiertue häämöttää pian loppuaan. Kiertueen keikoille on tosin vielä lippuja myynnissä ja jatkoillekin myydään erikseen lippuja. Antti Tuisku on ilmoittanut lopettavansa uransa heinäkuussa Ruisrockin lavalle. Suomen Euroviisuedustaja Käärijä on valmiina ottamaan haasteen vastaan ja toivoo Tuiskun kiertueen pikaista loppumista.

Onko Käärijällä tavoitteena tulla Tuiskun manttelinperijäksi vai onko jotain muuta yhdessä tekemistä mielessä? Käärijän suosio on selkeässä nousussa Euroviisujen ja Cha Cha Cha -kappaleen avittamana. Räppäri on tullut yleisesti ihmisten tietoon viimeisen parin kuukauden aikana. Maine on kiirinyt jo ulkomaille asti, jopa Ruotsin Euroviisuedustaja Loreen kehuu Käärijää runsain sanoin haastatteluissaan. Miehen nimi löytyy muidenkin kuin Tuiskun huulilta.

Yllätysvideo Instagramissa näytti miten Käärijä ja Antti Tuisku viettivät leppoisasti aikaa yhdessä.

Tuisku makoilee sohvalla Käärijän kuvatessa. Suosikkiesiintyjät viihtyvät selkeästi yhdessä ja huumorikin kohtaa hyvin. Antti Tuisku vihjaisi, että yhteistyö kiinnostaisi Käärijän kanssa. Onko kyseessä kesäbiisi, jolla saataisiin Suomi bilettämään kesä 2023? Tuisku on julkaissut yhden Kesäkumibiisin 2018. Tämänvuotista esiintyjää ei ole vielä ilmoitettu. Onko Tuisku ja Käärijä räjäyttämässä kesäpottia uuden kappaleen myötä? Tämä jää nähtäväksi, mutta aikaa ei ole paljoa ennen kuin Tuisku laittaa hanskat tiskiin ja siirtyy muihin hommiin. Mikä yhdistää näitä kahta suomalaista esiintyjää? Kummallakin on erikoiset esiintymisasut ja näyttävät lavashowt, paljasta pintaa ja paidattomuutta. Jos tiedossa olisi yhteistä musiikkia, niin saataisiinko kappale ulos heti Liverpoolin Euroviisujen jälkeen toukokuussa?

Tuisku is back?

Herääkin kysymys, että onko Tuisku sittenkään valmis lopettamaan uraansa ihan kokonaan. Onko tarina hakattu kiveen vai voisiko löytyä uusi kiinnostuksen kohde? Fanien ensireaktio ei taida yllättää ketään. Somessa kuhistaan, löytyy innostusta ja odotusta mitä vielä paljastuu.

Kaikki haluavat Antti Tuiskun ja Käärijän yhdistävän voimansa ja laittavat Suomen bilettämään. Täällä ollaan valmiina. Olethan sinäkin?

Mira H

Yksi kommentti artikkeliin ”Käärijä yhteistyöhön Antti Tuiskun kanssa”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme