Renny ja Johanna Harlin tekivät suuren päätöksen: ”Always in our hearts…”

Elokuvaohjaaja ja -tuottaja Renny, 64, sekä hänen vaimonsa Johanna, 29, Harlin ovat tehneet päätöksen, joka vaikuttaa heidän perheensä elämään suuresti.

Tästä päätöksestä ilmoitti Johanna omalla Instagram-tilillään. Päätös on suuri päätös, koska se koskee perheen muuttoa. Kyseessä on koti, jossa perheen tytär Coco on asunut syntymästään asti. Nyt tytön ensimmäinen koti jää, mutta ei Johannan mukaan unohdu, vaan jää heidän sydämiinsä ikuisesti.

Goodbye Coco’s first home 💛 Always in our hearts 💛💛

kirjoittaa Johanna eli Cocon ensimmäinen koti jää ja sitä muistellaan lämmöllä

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Renny ja Johanna muuttivat Floridaan noin vuosi sitten. Nyt edessä ainakin muutto uuteen kotiin, mutta se ei ole vielä paljastunut koskeeko muutto kokonaan uutta paikkakuntaa tai peräti uutta maata. Ainakin jonnekin kauemmas he ovat muuttamassa, koska Johanna ilmoittaa myös, että kyseessä on viimeinen päivä South Beachilla.

Johanna on julkaissut rannalta myös videon, jossa hän, Renny ja Coco viettävät rantapäivää eikä heillä näytä olevan minnekään kiire. Rantakuvissa nähdään kuinka myös heidän Myy-niminen koiransa on päässyt rannalle mukaan.

Harlinit tekivät visiitin Ranskan Cannesin elokuvafestivaaleille

Vaikka Johannan Instagram-tilin mukaan perhe on ehtinyt viettää paljon aikaa kotirannallaan Floridassa, ovat he ehtineet käydä myös Euroopassa. He kävivät juuri Cannesin elokuvafestivaaleilla Ranskassa, josta Johanna on julkaissut kuvia.

Johanna kertoo Instagram-tilillään, kuinka Cannesin-viikko ylitti heidän villeimmätkin unelmansa. Samalla hän kiittää universumia joka aamu perheestään, inspiraatiosta ja rakkaudesta. Se taitaa näkyä kuvastakin, kuinka onnellinen pari on.

Te näytätte aina yhtä onnellisista ja kauniilta

Ihana pari🙏🏼❤️Onneksi olette löytäneet toisenne❤️❤️

Sinä loistat ja sädehdit❤️

Olette niin ihanan kaunis pari ❤️❤️

on kuvan alle tullut positiivisena kommenttina

Johanna kertoo samalla Rennyn viimeisimmistä elokuvaprojekteista, jota myös kommentoidaan:

”Heti kun Renny tapas Johannan niin leffoja alko tulemaan todella kovalla tempolla. Man is on fire! 🔥”

Perheen onni jatkuu nyt jossakin toisessa paikassa, koska koti on vaihtumassa uuteen. Ehkä pian saadaan tietää, mistä tämä uusi koti löytyy.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme