Käärijä julkaisi lomaltaan hauskan videon – skumppaa ja uima-allasloma

Vaikka euroviisuhuumaa vielä riittää, on Käärijä varmasti jokaisen mielestä lomansa ansainnut.

Juuri ennen lomalle lähtöä saatiin nauttia Käärijän livekonsertista, joka näytettiin myös televisiossa suorana lähetyksenä heille, jotka eivät päässee paikalle. Käärijä julkaisi konsertin jälkeen Instagramissa kuvan, joka otettiin konsertin lopuksi.

Kuvan yhteydessä mies ilmoitti loma-aikeistaan. Sitä ennen miehen tulevasta lomasta saatiin tietään myös livekonsertin lopussa, jossa mies ilmoitti: ”Herranjumala sentään, kiitos! Nyt on takki niin tyhjä, että lähden seuraavaksi lomalle. Muistakaa ihmiset lomailla sekä pitäkää hauskaa ja toisistanne huolta.”.

Thank you all for coming yesterday ❤️ I will always remember that 🕺 Now i go on holiday! See you my friends ❤️ love you 😘

kertoi Käärijä lomasuunnitelmistaan

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Pidä nyt lomaa, yritän kestää. Huomaat varmaan että me tykkäämme sinusta kovasti. Katsoin viisuja viimeksi 35 vuotta sitten ja olen musiikki-ihminen. Herätit minut, kiitos.

I watched the live stream at 3am from Australia! That concert was absolutely perfect! You were all wonderful. I was so happy to see your cha cha cha dancers again

on lomasuunnitelmia mm. kommentoitu

Moni kuvan kommentti on englanniksi, joten Käärijän Instagram-tiliä ja livekonserttia taidettiin seurata paljon myös Suomen ulkopuolelta. Joku kertookin katsoneensa konsertin Australiasta käsin.  

Käärijä on suunnannut lomalle Malediiveille asti

Ensin voitiin vain arvailla mihin mies suuntaan lomallaan. Nyt se tiedetään, että loma suuntautui Malediiveille. Hän lensi sinne businessluokassa Turkish Airlinesin siivin.

Käärijä halusi mennä jonnekin, jossa saa olla rauhassa. Mutta hän on silti julkaissut lomaltaan hauskan videon. Mies täyttää videossa puhallettavan suuren pinkin flamingon. Samalla hän naukkailee kuohuvaa, ehkäpä samppanjaa, vaikka ei kaadakaan sitä päällensä, kuten Cha Cha Cha-kappaleessa sanotaan.

Käärijä hyppää videon lopussa pieneen uima-altaaseen flamingon kera. Kukahan on tämän videon kuvannut? Ehkä hänellä on mukana matkaseuraa? Ehkä mies julkaisee lomaltaan vielä lisää jotain ja tuokin asia selviää.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme