Suunnittele unelmiesi puutarha – mitä kannattaa pitää mielessä?

Puutarha on paikka, jota on vaikea määritellä yksiselitteisesti. Jokaisella puutarhan omistajalla ja käyttäjällä on erilaiset tarpeet ja odotukset tämän alueen suhteen. Jotkut kotitalouden jäsenet haluavat käyttää sitä rentoutumiseen, toiset taas saattavat haluta viljellä siellä vihanneksia, hedelmiä tai kasveja. Eikö kaikkia eri tarpeita voisi yhdistää? Tietenkin voi. Ensin täytyy kuitenkin määritellä kotitalouden jäsenten tarpeet. 

Suunnittellaksesi ja luodaksesi unelmapuutarhasi kannattaa sijoittaa siihen sopiviin korkealaatuisiin puutarhakalusteisiin. Niiden avulla voit luoda puutarhaasi terassin ja huvimajan lisäksi myös kujia ja syrjäisiä kulmauksia. Tutustu käytettävissä oleviin mahdollisuuksiin.

Kuinka puutarha kannattaa suunnitella?

Ensimmäinen vaihe on visualisointi. Piirrä tonttisi paperille sopivassa mittakaavassa ja sijoita siihen yksittäiset kalusteiden tai tilojen osat (esim. autotallit, huvimajat, jne.). Älä unohda polkuja tai kulkutietä, jotka johtavat näihin pisteisiin terassilta tai parvekkeen ovelta. Voit myös käyttää verkossa olevia ilmaisia matkapuhelin- tai tietokoneohjelmia. 

Sijoita sitten projektiisi kaluste-elementit. Etsitkö tyylikäastä ja käyttäjäystävällistä tapaa toteuttaa se? Hae inspiraatiota suunnittelijoiden ideoista tai verkkosivustoilla ja sanomalehdissä esitellyistä järjestelyistä tai tuottajien visualisoinneista. Se on todella yksinkertaista ja löydät kaikki puutarhakalusteet yhdestä ammattimaisesti varustetusta myymälästä.

Täydennä puutarhakalusteesi VidaXL:in avulla

Mitkä puutarhakalusteet ovat välttämättömiä unelmapaikan luomiseen? Kaikki riippuu mieltymyksistäsi! Hyödyllisiä saavat kuitenkin olla:

  •  penkit, 
  •  kivipöydät niihin sopivilla istuimilla,
  •  kulmasohvasarjat ja nojatuolit,
  •  kahvipöydät,
  •  puutarhatuolit,
  •  aurinkotuolit,
  •  puutarhapöydät. 

Kaikkien yllä mainittujen kalusteiden elementit ovat saatavana sekä perinteisinä että innovatiivisina versioina. Ne eroavat toisistaan värien, muotoilun, viimeistelytyylin ja koon suhteen. Siksi kenelläkään ei pitäisi olla ongelmaa löytää etsimänsä. 

Miksi VidaXL? Koska se on korkealaatuisten puutarha- ja terassikalusteiden jakelija ja valmistaja. Valikoimaan kuuluu kaikki, mitä käyttäjät saattavat tarvita ja odottaa. Yrityksellä ei kuitenkaan ole vain omalla logolla varustettua valikoimaa, vaan myös huonekaluja tunnetuilta maailmanluokan tuotemerkeiltä. Tämän ansiosta asiakkaat saavat takuun siitä, että käyttäessään myymälän palveluja he ovat tekemisissään ammattilaisten ja luotettavien, ensiluokkaisten kalusteiden kanssa.

Muista, että terassikalusteet voivat olla täydellinen valinta myös puutarhaan. Olisiko kuitenkin mahdollista rajoittaa niille haitallisten sääolojen vaikutusta? Sitä varten kannattaa käyttää erityyppisiä katoksia tai huvimajoja. Ideoita on monia. Tutustu suosituimpiin inspiraatioihin ja lisää niihin oma visiosi tai suunnittelmasi luodaksesi paikan, joka on tarkoitettu sinulle, perhejäsenillesi ja vieraille. 

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme