Tärkeitä tekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi peliälypuhelinta

mobility and modern lifestyle concept: young woman betting online at the park

Jos älypuhelimen ostaminen ei nykyään ollut tarpeeksi monimutkaista, niin tuotemerkkien ja versioiden suuren määrän vuoksi on nyt saatavilla laitteita, jotka on suunniteltu erityisesti pelaamiseen. Nämä laitteet on suunniteltu tarjoamaan ylivoimainen pelisuorituskyky keskittymällä asioihin, jotka ovat pelaajille tärkeämpiä kuin muille, kuten nopeampaan tallennustilaan ja tehokkaampaan prosessoriin, eikä muihin ominaisuuksiin, kuten monisensoriseen kameraan.

Jos haluat hankkia pelipuhelimen tai vain puhelimen, joka voi toimia keskimääräistä paremmin pelaamisen suhteen, varsinkin casino NetBet issä, on useita tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon.

Akun kapasiteetti vs. Latausnopeus

Mitä enemmän aikaa pelaat älypuhelimella, sitä enemmän se kuluttaa virtaa. Tästä syystä on suositeltavaa varmistaa, että puhelimessasi on riittävän suuri akun kapasiteetti. On tärkeää huomata, että elementit, kuten parempi resoluutio ja virkistystaajuus sekä korkeammat visuaaliset asetukset peleissä, edistävät kaikki akun nopeaa tyhjenemistä. Varmista, että puhelimesi akun kapasiteetti on vähintään 4 500 mAh, jotta voit varmistaa kunnollisen virran keston pitkien pelisessioiden aikana.

Näytön tarkkuus, virkistystaajuus ja kosketusnäytetaajuus

On tärkeää, että sinulla on korkeampi resoluution näyttö, jotta pelisi näyttävät kunnollisilta. Vielä tärkeämpää on, että uusissa pelipuhelimissa on näytöt, jotka tukevat 90 Hz:n tai 120 Hz:n virkistystaajuutta.

Suuremmat virkistystaajuudet voivat olla hyödyllisiä peleissä, joissa jokainen ruutu on tärkeä ja tuomiot on tehtävä sekuntien murto-osassa, kuten ajopeleissä. Verrattuna tyypillisiin 60 Hz:n paneeleihin korkeampi virkistystaajuus näyttää enemmän kuvia sekunnissa näytöllä.

Vaikka monet ihmiset ovat tietoisia nykyisissä puhelinnäytöissä näkyvästä suuresta kosketusnäytteenottotaajuudesta, monet eivät tiedä toisesta merkittävästä tekijästä: kosketusnäytteistystaajuudesta. Puhelimesi näytön kosketusnäytteenottotaajuus määrittää nopeuden, jolla pelit reagoivat kosketuksiin näytöllä. Mitä suurempi kosketusvaste, sitä parempi, vaikka kuluttajien tulisikin odottaa kosketusnäytteistyspaneeleja, joiden näytteenottotaajuus on vähintään 180 Hz.

Sisäosat ja jäähdytys

Kun ostat puhelinta pelaamista varten, suorittimen ja muiden sisäisten komponenttien tulee olla ensimmäinen ja tärkein näkökohta. Puhelimesi on oltava nopea, joten etsi älypuhelin, jossa on vähintään Snapdragon 700-sarjan prosessori tai Snapdragon 800-sarjan prosessori optimaalisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden saavuttamiseksi. Voit myös tutkia MediaTek Dimensity -sarjan prosessoreilla toimivia puhelimia, mukaan lukien Dimensity 1000- ja Dimensity 1200 -mallit.

Olkapäät napit

Vaikka löydät olkapääpainikkeen vain kalliimmissa puhelimissa, ne ovat välttämättömiä pelipuhelimille, koska niiden avulla voit vaihtaa pelien välillä nopeasti. Yhden tai kahden fyysisen painikkeen läsnäolo voi olla melko hyödyllistä useissa videopeleissä. Älypuhelimet, kuten Asus ROG -sarja ja Black Shark -sarja, on varustettu olkapääliipaisimilla, jotka voidaan määrittää mihin tahansa määrään ohjaimia, joiden avulla voit viedä pelikokemuksesi uudelle tasolle. Jopa seuraavassa Poco F3 GT:ssä on huhujen mukaan sisäänvedettävät olkanapit takana.

Ottaa mukaan

Toisaalta useat keskitason ja huippuluokan pelipuhelimet on varustettu kolmannen osapuolen lisävarusteiden yhteensopivuudella. Lisäksi uutta puhelinta ostettaessa on tärkeää pitää mielessä, että kaikki lisävarusteet eivät ole yhteensopivia jokaisen puhelimen kanssa.

Vastaa