Täysin uudistunut Raasepori Festival juhlitaan 1.-2.7. Karjaalla!

Uudistunut Raasepori Festival järjestetään juhannuksen jälkeen kaksipäiväisenä tapahtumana 1.-2.7. Bulevardin puistossa Karjaalla.

Raasepori Festival

Raasepori Festival on festivaali aikuiseen makuun – upea miljöö, laadukas artistikattaus sekä monipuolinen juomavalikoima sisältäen viinejä, pienpanimo-oluita ja kansainvälisiä juomavalmistajia. Festival on täysin kaksikielinen tapahtuma, ja ohjelmistossa nähdäänkin suomalaisia, ruotsalaisia kuin myös ulkomaisia tähtiartisteja. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18.

Kaksipäiväisen festivaalin ohjelmistosta löytyvät mm. Haloo Helsinki!Apocalyptica, Arttu Wiskari, Ressu Redford, Maija VilkkumaaThe Sounds, Icona PopThe Rasmus ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Raasepori Festivalin juontajaksi saapuu tv- ja radiojuontaja sekä stand up -koomikko Janne Grönroos. Aikataulut on julkaistu nettisivuillamme www.raaseporifestival.fi, josta löytyy myös tapahtuman lisätiedot. Raasepori Festival löytyy myös sosiaalisen median kanavista Facebookista  Raasepori Festival ja Instagramista @raaseporifestival .

Trackbacks & Pings

Vastaa