Drag-Leidit Levällään -kesäkiertue murtaa ennakkoluuloja

Drag-Leidit Pola Ivanka (Mika Tepsa) ja Antti Taipale murtavat uudella viihteellisellä esityksellä drag-taiteeseen liitettyjä ennakkoluuloja tuomalla tutut laulut ja hauskat tarinat kesäiselle teatteriyleisölle. Viiden esityksen showkiertueella on tilaa diversiteetille ja yleisö saa laulaa mukana lempihittinsä Drag-Leidien kanssa. Pola Ivanka aloittaa 30-vuotisen taiteilijajuhlansa Drag-Leidit Levällään -ensiesityksestä, joka nähdään Helsingin Bottalla 28. kesäkuuta.

Pola Ivanka on levittänyt elävänä lauletun drag-taiteen ilosanomaa suomalaisena pioneerina jo vuosikymmeniä ja luonut säihkyvän uran rakastettuna ja kaikkensa hienon kokonaisuuden vuoksi antavana drag-hahmona.

Tämäkin show on live: Antti ja minä laulamme yleisön kanssa. Tulee varsinainen Drag Sing-A-Long!

Pola Ivanka

Antti Taipaleen drag-hahmo Sheila jäi viime vuonna eläkkeelle, mutta nyt itse Antti tekee paluun lavalle.

Drag saa ilmiönä koko ajan lisää palstatilaa myös kärkevillä kommenteilla. On tärkeää muistaa mistä drag-taiteessa on kyse: ilosta, tunteista ja huumorista. Sillä voi myös koskettaa. Paras tapa muistuttaa näistä on vetää itse työhaalarit eli paljettimekot päälle ja esiintyä riemulla!

Antti Taipale

Drag-Leidit Levällään on saanut alkusysäyksen ja innoituksensa vuonna 2000 järjestetystä 16 jäähallikonsertin kiertueesta Leidit lavalla. Leideihin kuuluivat neljä kotimaisen iskelmämusiikin eturivin naisartistia: Katri Helena, Paula Koivuniemi, Marion Rung ja Lea Laven.

Drag-Leidit levällään -esityksissä Pola Ivanka ja Antti Taipale laulavat muistellen legendaaristen Leidien lauluja, ja luvassa on taatusti nostalgiaa ja iloa pursuavia tulkintoja. Osansa saavat niin Paula Koivuniemi kuin Marion Rung sekä erityisesti Lea Laven ja Katri Helena, joiden roolihahmoja Pola ja Antti näyttelivät jo Drag-Leidit Lavalla -konserttikiertueella vuonna 2019.

Drag-Leidit oli kaikkien aikojen suurin suomalainen drag-kiertue lähes 40 konsertilla ja me lauloimme kaiken itse. Ei mitään huulisynkkaa.

Pola Ivanka

Kesäteattereissa on nähty viime vuosina perinteisten teatteriesitysten lisäksi muun muassa stand up -esityksiä.

Päätimme, että nyt on vihdoin dragin vuoro.

Antti Taipale

Koko illan show’ssa on luvassa hittiputkien lisäksi tarinoita Leideistä Lavoilla. Esityksiä säestää pianotaiteilija Mikko Mattila. Kesäilloissa koko yleisön toivotaan laulavan esiintyjien mukana kaikkien tuntemia rakastetuimpia iskelmiä ja ikivihreitä.

– Minä laulan Vaarilla on saari -kappaleen!, huudahtaa Pola. – Ja Popsi, popsi porkkanaa tulee ainakin neliäänisesti, säestää Antti.

Drag-Leidit Levällään -kiertue alkaa 28.6. Helsingistä Bottalta ja päättyy 18.8. Spa Hotel Runniin Iisalmeen.

DRAG-LEIDIT LEVÄLLÄÄN -ESITYSTEN KEIKKAPAIKAT:

28.6. Botta, Helsinki
20.7. Rikalanmäen kesäteatteri, Salo
21.7. Vihdin kesäteatteri, Vihti
4.8. Seurantalo Joukola, Taavetti
18.8. Spa Hotel Runni, Iisalmi

Kesäshow DRAG-LEIDIT LEVÄLLÄÄN

Pola Ivanka & Antti Taipale

Drag-Leidit Levällään on nostalgiaa pursuava ja hauska esitys, jossa esiintyjät laulavat muistellen legendaaristen Leidien lauluja. Osansa saavat niin Paula Koivuniemi kuin Marion Rung sekä erityisesti Lea Laven ja Katri Helena, joiden roolihahmoja Pola ja Antti näyttelivät Drag-Leidit Lavalla -konserttikiertueella vuonna 2019.

Koko illan show’ssa on luvassa tarinoita Leideistä Lavoilla ja musiikki tulee olemaan yhtä hittiputkea. Yleisö pääsee laulamaan mukana lempihittinsä Drag-Leidien kanssa, joten luvassa on oikea Drag Sing-A-Long!

Hyppää mukaan säihkyvään musiikilliseen iltaan, joka on täynnä huumoria ja glamouria kaikille!

Pola Ivanka, laulu

Antti Taipale, laulu

Mikko Mattila, pianisti

Kesto 1h 45 min, väliaika

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme