HBO suoratoisto tarjoilee katseltavaa laajalla skaalalla

HBO tarjoilee laajan katseluvalikoiman, jonka mukana on myös amerikkalainen Succession sarja.

Succession on yhdysvaltalainen draamasarja, joka seuraa rikkaan Logan-suvun perheenjäsenten sisäisiä valtataisteluja ja kamppailua perheyrityksen tulevaisuudesta.

Sarjan päähenkilö on Logan Roy, joka on suvun patriarkka ja omistaa suuren ja menestyvän viihde- ja mediakonsernin. Roy on vanha, sairas ja haluaa siirtää valtansa jollekin lapsistaan, mutta hänen lastensa välillä on suuria erimielisyyksiä siitä, kuka ansaitsee eniten huomiota ja kuka on sopivin seuraava yrityksen johtaja.

Jokaisessa jaksossa keskitytään eri perheenjäseniin ja heidän suhteisiinsa toisiinsa sekä yrityksen sisäisiin kamppailuihin. Sarja käsittelee myös suvun rikkautta, yhteiskunnallista asemaa ja yksilöiden henkilökohtaisia ongelmia.

Sarja on saanut paljon kiitosta monipuolisista ja monitahoisista hahmoistaan, terävästä dialogistaan sekä siitä, että se kuvaa erittäin uskottavasti suurten yritysten dynamiikkaa ja valtataisteluita.

HBO suosituimmat sarjat

HBO on tuottanut monia suosittuja ja kriitikoiden ylistämiä televisiosarjoja vuosien varrella. Tässä on muutama HBO:n suosituimmista sarjoista:

  1. Game of Thrones – suosituin HBO-sarja, joka perustuu George R. R. Martinin kirjasarjaan ”A Song of Ice and Fire”. Se on eeppinen fantasiasarja, joka seuraa valtataisteluita Westerosin valtakunnassa.
  2. Sopranos – tämä rikosdraamasarja seuraa newyorkilaisen mafian pomo Tony Sopranon elämää ja hänen yrityksiään tasapainotella perhe-elämän ja rikollisuuden välillä.
  3. The Wire – tämä kriitikoiden ylistämä sarja seuraa rikollisuutta Baltimoren kaupungissa ja sen vaikutuksia paikalliseen yhteisöön. Se käsittelee myös poliisin, huumeiden salakuljettajien, poliitikkojen ja muiden henkilöiden välisiä suhteita.
  4. Westworld – tämä scifisarja seuraa teemapuistossa, jossa robotit ovat kehittyneet tietoisiksi ja alkavat kapinoida ihmisiä vastaan.
  5. True Detective – tämä rikosdraamasarja seuraa erilaisten henkilöhahmojen työtä etsivinä poliiseina eri rikostapauksissa. Jokaisella kaudella on oma tarinansa ja eri näyttelijät.
  6. Sex and the City – tämä komediasarja seuraa neljän ystävän elämää New Yorkissa ja heidän kokemuksiaan rakkaudesta, työstä ja ystävyydestä.
  7. Big Little Lies – tämä draamasarja seuraa ryhmää äitejä, joiden lapset käyvät samassa koulussa Kaliforniassa. Sarja käsittelee monia eri aiheita, kuten perhesalaisuuksia, väkivaltaa ja ystävyyttä.

Näiden lisäksi HBO:lla on monia muita suosittuja sarjoja, kuten Boardwalk Empire, Curb Your Enthusiasm, Silicon Valley ja Veep.

Boardwalk Empire

”Boardwalk Empire” on yhdysvaltalainen draamasarja, joka sijoittuu 1920-luvun Atlantic Cityyn. Sarjaa on tuottanut HBO, ja sen on luonut Terence Winter.

Sarjan päähenkilö on Enoch ”Nucky” Thompson, jota näyttelee Steve Buscemi. Nucky on Atlantic Cityn kaupunginjohtaja ja poliittinen vaikuttaja, joka hallitsee myös alamaailmaa. Sarja seuraa Nuckyn ja muiden henkilöhahmojen elämää ja koettelemuksia aikakauden alkoholin kiellon ja kasvavan järjestäytyneen rikollisuuden aikakaudella.

Sarjan henkilöhahmoja ovat muun muassa Nuckyn veli Eli, joka työskentelee kaupungin sheriffinä, Margaret Schroeder, joka on Nuckyn rakastajatar ja myöhemmin vaimo, sekä lukuisia muita poliitikkoja, rikollisia ja liikemiehiä.

Sarja käsittelee monia erilaisia aiheita, kuten valtapeliä, korruptiota, väkivaltaa, rakkautta ja ihmissuhteita. Se saavutti suurta suosiota sen älykkään käsikirjoituksen, tarkkaan rekonstruoidun historiallisen asetelman, upean tuotannon suunnittelun ja loistavan näyttelijäkaartin ansiosta. ”Boardwalk Empire” voitti monia Emmy-palkintoja ja kriitikot pitivät sitä yhtenä 2010-luvun parhaista draamasarjoista.

Vai onko oma suosikkisi kenties peliin perustuva Last of Us?

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme