Jasmin Mäntylä on mennyt kihloihin – kumppani löytyi ihan läheltä

Juontajana, mallina, kunnallispoliitikkona ja bloggaajanakin monille tutuksi tullut Jasmin Mäntylä on mennyt kihloihin.

Oulussa asuva Jasmin ilmoitti kihlautumisuutisistaan sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi puolisonsa julkaiseman kuvan, jossa oli mukana hauskasti keksitty teksti.

”Kahdeksan miljardin palan palapeli tämä maailma. Joskus viimein sen täydellisesti sopivan vieruspalan löytääkin ihan läheltä.”, on Jasminin rakas kirjoittanut Facebookissa samalla, kun hän on halunnut ilmoittaa muille kihlautumisestaan Jasminin kanssa.

Jos upotus ei näy, voit nähdä sen täältä.

40-vuotta täyttänyt Jasmin näyttää vain nuorentuneen entisestään

Jasmin on ottanut kuvankaappauksen tuosta kihlattunsa jakamasta ilmoituksesta ja jakanut sen omalla Instagram-tilillään. Sieltä löytyy myös kuva onnellisesta parista, jonka alle on tullut paljon onnentoivotuksia kumppanin löytämisestä. Joku on huomannut, kuinka Jasmin näyttää vain nuorentuneen. Ehkä rakkaus nuorentaa?

Kaunis pari 💕 onnea molemmille toivottavasti teillä kestää pitkään suhde @jasminmantylaofficial hyvää kevättä teille molemmille ❤️🥰

Oot piristyneen ja nuorentuneen näköinen Jasmin❤️ Tosin et vanhan näköinen ole ollutkaan.

hanaa kun sopiva puolisko on löytynyt 🔥

löytyy kuvan yhteyteen jätetyistä viesteistä

Jasminin kihlattu on hyvinvointivalmentaja, Marko, Oulusta

Jasminin kihlattu, Marko Vähäkangas, tekee työkseen hyvinvointivalmentajan töitä, jolta saa apua treeniin ja ruokavalioon. Ehkä Jasminin nuorentunut ulkomuoto on miehen ansiota. Aiempien julkaisujen perusteella nainen on ainakin käynyt kuntosalilla, ja Markokin on ollut kuvissa mukana.

Jasminilta on udeltu siitä, mihin hänen kiinteistövälittäjä puolisonsa on jäänyt.

”Jo hyvän aikaa sitten, en vaan asiasta halunnut huudella mihinkään/kellekään.”, on Jasmin vastannut uteluihin samaan maaliskuussa julkaistun kuvan yhteyteen, jossa Markokin esiintyy.

Jasmin seurusteli aiemmin oululaisen kiinteistövälittäjän Jarmo Heikkisen kanssa. Sitä ennen hän tapaili australialaista Richard Testeriä, jonka kanssa pitkä välimatka hankaloitti suhdetta. Nyt mies on löytynyt omasta kotikaupungista Oulusta, kuten edellinenkin mies.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme