Saksan viisuedustajan Lord of the Lostin biisi Blood & Glitter

Saksan Euroviisuedustaja Lord of the Lostin kisabiisi Blood & Glitter

Vahvasti menneiden vuosien herkkuja ja uuden ajan soundeja musiikkinsa yhdistävä bändi on selkeästi yksi tulevan kisan mielenkiintoisimmista artisteista, ja näin suomalaisittainhan asian tekee jännäksi, että kyseessä on orkesteri, jota Jaani Peuhu on tuottanut. Tämän viisun osalta tuotannosta vastaavat  hris HarmsRupert KeplingerAnthony J. Brown & Pi Stoffers.

Track Title: Blood & Glitter
Album Title: Blood & Glitter
Release Date: 30.12.2022
Track Composer: Chris Harms, Rupert Keplinger
Lyricist: Chris Harms, Pi Stoffers, Anthony J. Brown, Rupert Keplinger
Duration: 02:59
Track ISRC: ATN262216401
Record Label: Napalm Records Handels GmbH
Publisher: Schubert Music Publishing, 777songs, Jaani Peuhu toimii tässä biisissä osatuottajana

Lord of the Lost

Chris Harmsin uutuusalbumi ”Blood & Glitter” julkaistaan yllätyksenä ilman pitkää markkinointikampanjaa. Harmsin mukaan nykyään albumien markkinointi kestää yhä pidempään ja yhä useampi kappale julkaistaan ennakkoon, jolloin albumin kuunteleminen ensimmäistä kertaa tuntuu menettävän merkityksensä. Harms haluaa palauttaa tämän vanhan ajan tunnelman yllätysjulkaisullaan, joka ei keskity sijoitusten korkeuteen tai arvosteluihin ennen julkaisua. Albumin tärkeys mitataan pitkässä juoksussa, ei julkaisupäivänä.

Albumin avaa nimikappale ”Blood & Glitter” tarttuvalla melodialla ja ”Leave Your Hate In The Comments” tuo esiin vahvan kannanoton sosiaalisen median kasvavasta vihakulttuurista. ”Blood & Glitter” sisältää monia erikoisvieraita, kuten Heaven Shall Burn -yhtyeen laulaja Marcus Bischoff kappaleessa ”The Future Of A Past Life”, Combichristin Andy La Plegua kappaleessa ”Reset The Preset” ja Subway To Sallyn Ally Storch viululla kappaleessa ”Save Our Souls”. Albumi päättyy kappaleeseen ”One Last Song”, josta Chris Harms sanoo: ”Mietin, mitä kappaletta haluaisin laulaa viimeiseksi ennen kuolemaani, ja tajusin, että sitä kappaletta ei vielä ole olemassa. Joten tässä se on. Luultavasti tärkein kappale, jonka olen koskaan kirjoittanut.” Bonuskappaleena albumilla on huomattava versio Roxetten kappaleesta ”The Look”, jossa lauluparina toimii saksalainen 90-luvun pop-tähti Blümchen.

”Blood & Glitter” on 100% LORD OF THE LOST. Yhtye jatkaa omaa linjaansa ja julkaisee albumin, joka haastaa kaikki kliseet, ennakkoluulot, genre-normit ja -konventiot ja tuo voimakkaan sanoman sisällössään.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme