Katso Käärijän euroviisuvoitolle tarjotut kertoimet

Suomen tämän vuoden edustaja Euroviisuissa on Käärijä. Suurelle yleisölle tuntematon Käärijä valittiin kansallisen karsinnan, Uuden Musiikin Kilpailun (UMK) kautta. Energinen voittokappale Cha Cha Cha yhdistelee eri musiikkityylejä rohkeasti.

Käärijän osallistuminen on herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa, ja hän on saanut paljon tukea sekä kotimaasta että kansainvälisesti. Cha Cha Cha on saavuttanut suosiota eri maiden listoilla ollen ennakkosuosikkien joukossa.

Euroviisujen lavalle Käärijä tuo mukanaan ainutlaatuisen show’n, joka yhdistelee upeaa visuaalisuutta ja vahvaa lavakarismaa. Käärijän kunnianhimoisena tavoitteena on tehdä vaikutus koko Eurooppaan ja tuoda Suomelle kauan odotettua menestystä kilpailussa!

Suomalaiset odottavat innolla Käärijän esitystä ja luonnollisesti toivovat menestystä. Käärijä on valmis ottamaan haasteen vastaan – mutta minkälaisia kertoimia Käärijän voitolle tällä hetkellä povataan?

Käärijän saamat kertoimet tällä hetkellä – menestystä povataan

Euroviisujen ympärillä pyörii suuri vedonlyöntikaruselli samaan tapaan kuin kansainvälisten urheilutapahtumien. Lähes kaikki merkittävät vedonlyöntisivustot tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa oman suosikkimaansa puolesta.

Suomi harvoin on vedonlyöntisivustojen ennakkosuosikeissa, mutta Käärijä on ansaitusti lunastanut täältä paikkansa. Useimmilla sivustoilla Käärijä on tilastoissa toisena. Tunnetut vedonlyöntisivustot Mr Green, NetBet, BetRebels sekä TonyBet antavat kaikki Käärijälle kertoimen välillä 4 ja 4.5.

Kapuloita Käärijän rattaisiin heittämässä on rakas naapurimme Ruotsi, jonka edustajana toimii jo kertaalleen Euroviisut voittanut Loreen. Loreen on kerrointen perusteella ylivoimainen ennakkosuosikki, sillä keskimäärin Ruotsin kerroin on 1.6 luokkaa.

Käärijän tämän hetken 4.5 kerroin tarkoittaa sitä, että sadan euron panostuksella Käärijän voittaessa takaisin tulisi 450 euroa. Todennäköistä on, että ennätysmäinen määrä suomalaista viisukansaa lyö tänä vuonna vetoa – onhan voittomahdollisuudet paremmat kuin minään vuonna sitten Lordin viisuvoiton.

NetBetin listauksessa Ruotsin ja Suomen jälkeen seuraavat maat ovat Ukraina, Ranska sekä Espanja. Esimerkiksi Espanjan kohdalla puhutaan jo 15-kertaisesta kertoimesta, eli kovin todennäköisenä voittoa ei pidetä.

Ennakkosuosikkien joukossa tuttuja maita

Euroviisujen taso on tänä vuonna kovempi kuin koskaan, tai näin ajatellaan ainakin kriitikoiden keskuudessa. Kuten joka vuosi, muutamat ennakkosuosikit ovat keränneet laajaa suosiota ja fanien kannatusta.

Edellä mainittu Suomen edustaja Käärijä on yksi suurimmista ennakkosuosikeista myös kansainvälisesti. Tarttuva kappale ja omaperäinen esitys ovat herättäneet huomiota ympäri maailmaa. Käärijä on jo valloittanut eri maiden listoja ja saanut runsain mitoin positiivista palautetta.

Ruotsi, joka on tunnettu menestyksekkäästä historiastaan Euroviisuissa, esittelee jälleen kerran korkeatasoisen kappaleen. Ruotsin edustajan Loreenin moderni ja tyylikäs pop-kappale on saavuttanut suuren suosion niin Ruotsissa kuin ulkomaillakin.

Monen suomalaisen viisufanin pahin pelko tällä hetkellä taitaakin olla, että Ruotsi nappaa voiton edestämme – kuten se on tehnyt jääkiekon MM-kisoissa moneen otteeseen. Ruotsin edustaja Loreen lienee Käärijän varteenotettavin kilpailija, kuten vedonlyöntikertoimistakin saatamme päätellä.

Merkittävä ennakkosuosikki on myös Italia, joka tuo mukanaan vahvaa pop-rockia ja karismaattista esiintymistä. Heidän energinen kappaleensa on saanut erinomaisen vastaanoton ja sijoittunut verrattain korkealle monissa vedonlyöntilistoissa, ei tosin kärkikolmikkoon.

Espanja tuo kilpailuun herkkää ja koskettavaa balladia, joka on liikuttanut kuulijoita ympäri Eurooppaa. Espanjan edustajan vahva lauluääni ja herkkä tarina ovat tehneet vaikutuksen sekä yleisöön että kriitikoihin.

Nämä ennakkosuosikit ovat vain muutama monista lahjakkaista osallistujista. Kilpailun taso on korkea ja lopputuloksen ennustaminen on vaikeaa – mutta usein viisufanit sekä kriitikot osaavat myös aika hyvin etukäteen ennustaa, mikä tulee toimimaan.

Suomen euroviisumenestys on ollut heikkoa

2000-luvulla Suomen euroviisumenestys on ollut harmillisen heikkoa, vaikka kilpailuun on ajoittain lähetetty hyvinkin mielenkiintoisia ja omaperäisiä esityksiä. Suomen vaihteleva menestys johtuu monista tekijöistä, kuten kappalevalinnoista, esiintymisistä ja yleisön makumieltymyksistä.

Vuonna 2006 Suomi saavutti historiallisen voiton Lordi-yhtyeen kappaleella ”Hard Rock Hallelujah”. Voitto oli ensimmäinen Suomelle ja toi mukanaan valtaisaa euroviisuhuumaa. Tämän jälkeen odotukset Suomen menestyksestä nousivat, mutta valitettavasti seuraavat vuodet eivät vastanneet odotuksiin.

Esimerkiksi vuonna 2009 Suomi jäi finaalin ulkopuolelle Waldo’s People -yhtyeen kappaleella ”Lose Control”, ja vuonna 2010 sama kohtalo kohtasi Kuunkuiskaajien kansanmusiikkivaikutteista ”Työlki ellää” -kappaletta. Vuonna 2015 Suomi joutui pettymään jälleen, kun Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen punk-kappale ”Aina mun pitää” ei edennyt finaaliin.

Vaikka Suomi onkin kokeillut eri genrejä ja tyylejä, menestys on ollut kerrassaan heikkoa. Vuoden 2018 edustaja Saara Aalto sijoittui ”Monsters”-kappaleellaan 25. sijalle finaalissa, eikä vuoden 2019 Daruden ja Sebastian Rejmanin ”Look Away” -kappale menestynyt sen paremmin.

Toisaalta vuonna 2021 Suomi sai vihdoin positiivista huomiota Blind Channelin ”Dark Side” -kappaleella, joka sijoittui hienosti 6. sijalle. Tämä osoitti, että Suomi voi menestyä kilpailussa, kun löytyy oikea yhdistelmä omaperäisyyttä ja tarttuvuutta.

Vaikka 2000-luvun menestys on ollut heikkoa, Suomi ei ole luovuttanut. Käärijän edustusvuoro osoittaa, että Suomi on valmis kokeilemaan uusia ideoita ja ottamaan haasteen vastaan. Toivottavasti rohkeus palkitaan tulevissa Euroviisuissa paremmalla menestyksellä!

Euroviisut järjestetään Iso-Britanniassa

Tänä vuonna Euroviisut järjestetään poikkeuksellisesti Iso-Britanniassa, vaikka viime vuoden voittajamaa olikin Ukraina. Sodan vuoksi Ukraina ei ole valmis järjestämään suurta kansainvälistä tapahtumaa, ja Iso-Britannia on avuliaasti astunut esiin isäntämaana.

Euroviisujen järjestelyt ovat massiivinen projekti, johon kuuluu paitsi itse kilpailun järjestäminen myös lukuisia oheistapahtumia ja konsertteja. Iso-Britannia on panostanut kisapaikan, lavan ja teknisen toteutuksen laatuun. Liverpoolissa on luvassa siis melkoinen show!

Voittajan ratkaiseminen Euroviisuissa perustuu yhdistelmään ammattilaisraatien antamia pisteitä ja kansainvälisen yleisön ääniä. Kukin maa jakaa pisteitä kymmenelle suosikkiesitykselleen. Raadin pisteet ja yleisön pisteet lasketaan yhteen, ja eniten pisteitä saanut maa kruunataan voittajaksi.

Voittajamaalla on perinteisesti ollut kunnia järjestää seuraavan vuoden Euroviisut. Tämä tarkoittaa, että tämän vuoden voittaja saa isännöidä vuoden 2024 kilpailua omassa maassaan. Järjestely tuo mukanaan paitsi taloudellisia hyötyjä myös huomattavan määrän kansainvälistä näkyvyyttä ja kulttuurivaihtoa. Suomessa euroviisut todennäköisesti järjestettäisiin Tampereen Nokia-Areenalla.

Vaikka olosuhteet ovat poikkeukselliset, Euroviisut järjestetään Iso-Britanniassa suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kilpailu tarjoaa jälleen kerran värikkään ja unohtumattoman musiikkispektaakkelin, joka yhdistää ihmisiä ympäri Eurooppaa ja koko maailmaa.

Käärijän esitys on saanut paljon huomiota maailmalla

Käärijän osallistuminen Euroviisuihin on nostanut poikkeuksellisen paljon huomiota sekä Euroopassa että Suomessa. Käärijän omaperäinen ja rohkea tyyli on herättänyt laajaa kiinnostusta nostaen Cha Cha Cha -kappaleen ennakkosuosikkien joukkoon.

Euroopassa Käärijän esitys on puhuttanut niin sosiaalisessa mediassa kuin perinteisessä mediassa, ja monet ovat kehuneet ainutlaatuista tapaa yhdistellä eri musiikkityylejä. Kappaleen tarttuva kertosäe ja vahva lavakarisma ovat tehneet vaikutuksen yleisöön ja nostaneet odotukset korkealle.

Myös Suomessa euroviisuhuuma on ollut poikkeuksellisen suurta Käärijän ansiosta. Uuden Musiikin Kilpailun voitto ja kansainvälinen huomio ovat nostaneet Käärijän suosion huippuunsa. Käärijän kappale on soinut radiossa ja striimannut suoratoistopalveluissa ennätysmääriä, ja fanit ovat ottaneet hänet omakseen.

Euroviisujen lähestyessä Suomessa järjestetään erilaisia tapahtumia ja juhlia Käärijän kunniaksi. Monet suomalaiset ovat koonneet ystäväporukoita ja järjestäneet euroviisukatsomoita, joissa kannustetaan Käärijää yhdessä. Lisäksi eri kaupungit ovat ilmoittaneet suurista screeneistä, joilla esitystä voi seurata julkisilla paikoilla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Katso Käärijän euroviisuvoitolle tarjotut kertoimet”

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme