Muistatko ihastuttavan Mega-Marikan? – voit nähdä hänet tänään vuosien tauon jälkeen televisiossa eikä hän tunnu vanhentuneen juuri lainkaan

Hugosta ja Megavisasta monien mieleen jäänyt Marika palaa tänään televisioon pitkän tauon jälkeen.

Mega-Marikaksikin kutsuttu Marika oli tuttu kasvo televisiossa, kun elettiin 90-lukua. Moni saattaa muistaa hänet myös vuoden 1993 Miss Suomi -kilpailusta, jossa hänet valittiin yleisön suosikiksi.

Yksi syy siihen, miksi Marikaa ei ole nähty viime vuosina Suomen televisiossa, on naisen muutto ulkomaille. Hän muutti sinne suomalaisen miehensä kanssa. Parilla on kolme lasta, mutta he erosivat vuonna 2018, jonka jälkeen Marika on palannut takaisin Suomeen.

Marika on palannut Suomeen ja näyttää samalta tutulta Marikalta

Herttainen Marika on täten palannut Suomeen jo tovi sitten. Hänen sukunimensä on vaihtunut Saukkosesta Holländeriksi, mutta ulkonäöltään nainen on hyvin tunnistettavissa. Aika on nimittäin kohdellut naista hellällä kädellä, ja nainen ei tunnu vanhentuneen näiden vuosien aikana juuri lainkaan.

Marika nähdään tänään televisiossa pitkän tauon jälkeen. Hän esiintyy tänään MTV3:lla alkavassa Samalla rahalla -sarjassa. Hän ei juonna ohjelmaa, koska sen puolen hoitaa Ile Uusivuori. Marikan tehtävä ohjelmassa liittyy Marikan kiinteistönvälittäjänammattiin. Hän esittelee sarjan jaksoissa kolme asuntoa perheille, jotka ovat uutta kotia vailla.

Olen ohjelmassa mukana ammattini puolesta kiinteistönvälittäjä-roolissa. Oli kyllä ilo tehdä ohjelmaa @ileuusivuori kanssa.

Kertoo Marika roolistaan ohjelmassa

Jos upotus ei näy, voit nähdä sen täältä.

Marika näyttää asettuneen Suomeen hyvin ja kiinteistökaupat vaikuttavat myös sujuneen Suomessa hyvin. Nainen on julkaissut Instagram-tilillään asuntokauppojen onnistumisesta. Hän on myös nauttinut julkaisujen mukaan talvisesta luonnosta.

Hyvä ottaa turren kanssa vähän happea työntäyteisen, mutta antoisan viikonlopun jälkeen: kahden kohteeni tarjoukset hyväksyttiin 👏 ja sunnuntaina ostajat löysivät hienosti 5 esittelyyn 😃

Kertoo Maria antoisasta viikonlopustaan Turre-koira vierellään

Jos upotus ei näy, voit nähdä sen täältä.

Moni on kertonut Marikan Instagram-päivitysten alla kuinka hyvillään he ovat Marikan palaamisesta televisioon.

Jesssss, Marika palaa ruutuun🤗. Olin jantterina ihan ihastunu ja armeijassa kävin aina auditoriossa iltaisin kattelemassa megavisaa..yksin siä jäpitin sit nokka ruudussa😄

Joku haluaa kertoa Marikalle

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme