R3-festivaali Kangasalla – Raikku Rokkaa ja Rakastaa jälleen elokuussa

Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaali järjestetään Kangasalla Peltolan tilan ainutlaatuisessa maalaismaisemassa 18.–19.8.2023. Tämä kaksipäiväinen tapahtuma on tullut tunnetuksi country rock -musiikistaan ja kasvanut vuosien saatossa yli 3 000 hengen yleisön suosikiksi Raikun kylälle.Festivaalin historia alkoi vuonna 2005, kun tilan isäntä Riku-Sippo Uotila, joka tunnetaan myös Still-yhtyeen laulaja-kitaristina, järjesti aluksi bändinsä kaveripiirille ulkona soitettuja treenikeikkoja. Nyt tapahtuma on kasvanut täyteen mittaan ja järjestetään jo 12. kerran.

Pääesiintyjinä Suomen kärkiartistit

Tänä vuonna festivaalin esiintyjäkaarti on erityisen nimekäs. Perjantain pääesiintyjänä nähdään Suomen kärkiartisti J. Karjalainen, joka aloitti uransa country-musiikilla ja säilytti juurevan otteensa musiikissaan. Lauantain pääesiintyjänä lavalle nousee viihdyttäjä Anssi Kela, joka tunnetaan lukuisista hiteistään.Päälavalla nähdään myös muita mahtavia esiintyjiä, kuten Hoedown, Soulmiehet, Sorrowhearts, Sauerkraut7, Jykä Sirainen Bourbon Jam, Creek Road Eleven ja tapahtumajärjestäjä Uotilan oma yhtye Still. Uutena lisänä festivaaleilla on kolmas esiintymislava, Chicken House Stage, jossa kuullaan trubaduureja, duoja ja akustisia esityksiä.Festivaalilla on tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja, kuten musiikkityöpajoja, tanssiesityksiä, karaokea ja lastenohjelmaa. Tapahtumaa järjestetään Peltolan tilan ainutlaatuisessa maalaismaisemassa, joka tarjoaa upeat puitteet musiikkielämykselle. Tapahtuman juontaja sekä lisää esiintyjiä julkistetaan myöhemmin.

Raikku rokkaa ja rakastaa -tapahtuma on paikka, jossa viihdytään yhdessä runsaan musiikkitarjonnan sekä hyvän ruuan ja juoman äärellä. Se on pieni palanen country-musiikin syntysijan, Tennesseen Nashvillen, tunnelmaa keskellä suomalaista maaseutua

festivaalijohtaja Riku-Sippo Uotila

Tapahtuman lähiruoka-alue Food Garden

R3-festivaali on tullut musiikin ohella tunnetuksi myös laajasta ja laadukkaasta lähiruokatarjonnastaan. Food Gardenin valikoimista löytyy muun muassa pulled porkia, bbq-grilli, hampurilaisia, siipipiste sekä kahvila ja lättypiste.  

Tapahtuma-alueella on anniskeluoikeudet, useita viihtyisiä country-henkisiä baareja ja laaja juomavalikoima. 

Lipunmyynti R3-festivaliin on alkanut osoitteessa r3festival.fi. Festivaalin ikäraja on K-18.

Liput ja lipunmyynti:
Earlybird-liput 40,00 €/pvä (1.3.–30.6.2023): r3festival.fi
Ennakkohinta 50,00 €/pvä (1.7.–17.8.2023): r3festival.fi
Portilta 60,00 €/pvä (18.–19.8.2023)

Sosiaalinen media:
www.facebook.com/R3festival/
IG: r3festival #r3festival

Ps. Degerbyn Possujuhlat järjestetään ensi kesänä Inkoossa jo 18. kertaa. Hyvän mielen Possujuhlien tavaramerkkeinä ovat nostalgisen aikuismusiikin lisäksi vuodesta toiseen olleet herkullinen ruokatarjoilu ja ainutlaatuisen lämmin tunnelma.

Vastaa

Tarjouksia seuraajillemme